marcysiaa83
Fanka BB :)
Kobietki podpowiedzcie. Jaki rozmiar kombinezonu planujecie kupić? Mam dylemat....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny a powiedzcie mi czy wy kupujecie jakies butelki? jak tak to jakie polecacie a jakie zdecydowanie nie? ja mam jedną z dr browna 60 ml ale chce jeszcze jakas dokupic chyba 125 ml ale nie wiem jaka. Zamierzam karmic piersia ale mysle zeby w zapasie miec w razie czego tez butelki.
olciastrzelce - ja mam butelkę chicco bo wygrałam ten konkurs i tam akurat była jako nagroda. Ogólnie butelkę warto mieć w pogotowiu - taką najmniejszą. W razie czego sa w każdym sklepie i można dokupić.
Ja w pierwszej ciązy używałam butelek i wszelkich smoczków Avent i byłam super zadowolona.