reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mamy i maleństwa

agak1987, wstawisz linka jakie kombinezony kupiłaś? Również poszukuje jakichś fajnych:) Ubranek zwłaszcza na początek dużo nie potrzebuje, w sobotę przejrzałam po starszym i sporo się nada i dla dziewczynki :)

reklama
Ja szukalam tu w de uzywanego z maxi cosi 3w1. Ale juz nie musze, bo wczoraj tesciowa przytargala uzywane nosidelko z maxi cosi wlasnie, tylko nie wiem czy to dokladnie Citi czy jakis inny model. Teraz pozostaje mi tylko znalezc jakis wozek ze spacerowka :)
Na allegro wynajduje pelno potrzebnych rzeczy, tj pieluchy tetrowe, flanelowe, termometry do wody, do ucha, szczoteczke do wlosow itp i zamierzam wszystko zamowic u jednego sprzedawcy zeby za wysylke tylko raz zaplacic. Te zakupy w sumie zamierzam zmiescic w kwocie 400zl. Bo naprawde stwierdzilam ze za cholere nie oplaca mi sie nic kupowac tu w DE. Wszystko po przeliczeniu wychodzi o wiele taniej jak sie zamowi w Polsce. A że nie mozemy sobie pozwolic na szastanie pieniedzmi to wlasnie tak to rozegram :)
Jejuuu ja juz chce grudzien... I moc przytulic malenstwo :)

Domi, jak znajdziesz takiego sprzedawcę, który ma wszystko to co wymieniłaś w ofercie - podeślij mi link :)

KulkaPrzytulka wstawię zdjęcia ;)
2.jpg5627953878.jpg

Załączniki

• 2.jpg
    2.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 78
  • 5627953878.jpg
    5627953878.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 67
Agak moj Marcel mial taki sam kombinezon ten kremowy z misiem , swietna jakosc :tak:

Dziewczyny mieszkajace za granica polecam wam sklep Wózki dziecięce wielofunkcyjne, 3w1, wyprawka dla noworodka, akcesoria dla niemowląt - EntliczekPentliczeksklep.pl tam wlasnie kupilismy wozek , dzisiaj przyszedl miail ze juz zostal wyslany :szok: a pisalo ze okres oczekiwania 14 dni wiec jestem w szoku. Dla mnie sklep bomba ze wzgledu na mozliwosc platnosci paypal , moze komus sie przyda. Pod tym linkiem znajdziecie generator kodow , z kodem zakupy -5% Aktualne kody rabatowe do Entliczek Pentliczek Sklep Super .

No i nie bylabym soba jakbym dzisiaj nie wpadla na przeceny do HM-u ae wklejeam tylko 2 zeczy nie moglam sie oprzec :-D z ciuchow itp. zakupy koniec!!!!!!! IMG_20150915_143825.jpg

Załączniki

• IMG_20150915_143825.jpg
    IMG_20150915_143825.jpg
    12,4 KB · Wyświetleń: 80
dziewczyny a powiedzcie mi czy wy kupujecie jakies butelki? jak tak to jakie polecacie a jakie zdecydowanie nie? ja mam jedną z dr browna 60 ml ale chce jeszcze jakas dokupic chyba 125 ml ale nie wiem jaka. Zamierzam karmic piersia ale mysle zeby w zapasie miec w razie czego tez butelki.

reklama
olciastrzelce - ja mam butelkę chicco bo wygrałam ten konkurs i tam akurat była jako nagroda. Ogólnie butelkę warto mieć w pogotowiu - taką najmniejszą. W razie czego sa w każdym sklepie i można dokupić.
Ja w pierwszej ciązy używałam butelek i wszelkich smoczków Avent i byłam super zadowolona.

Do góry