porannakawa
Fanka BB :)
Dziewczyny macie jakies info na temat fotelikow Recaro Privia ? Mysle ktory brac fotelik na chwile obecna to planuje Maxi Cosi Pebble , ale jest jeszcze mozliwosc wybrania maxi cosi citi , maxi cosi cabrio , fotelik bebetto wogole nie biore pod uwage no i wlasnie ten Recaro . Cena nie gra roli bo uwazam ze dobry fotelik i baza to podstawa ale ktorry brac >?
Szkrabek kochana no i na ktory sie zdecydowaliscie ? :-)
Aenye wczoraj na allegro widzialam donkeya za cos lekko ponad 4 kola mysle ze cena dobra jak za twin :-) Daj sobie spokoj z teutoniami, hartanami , inglesinami itp. Pelno tutaj tego jezdzi , fakt wytrzymale jak wol ale ciezki i brzydkie jak cholera zwlaszcza te spacerowe Ten model co ma Ola jest ladny bo jasniutki ale ogolnie ja osobiscie jestem na nie i za ta cene mozna swietnego donkeya kupic
Szkrabek kochana no i na ktory sie zdecydowaliscie ? :-)
Aenye wczoraj na allegro widzialam donkeya za cos lekko ponad 4 kola mysle ze cena dobra jak za twin :-) Daj sobie spokoj z teutoniami, hartanami , inglesinami itp. Pelno tutaj tego jezdzi , fakt wytrzymale jak wol ale ciezki i brzydkie jak cholera zwlaszcza te spacerowe Ten model co ma Ola jest ladny bo jasniutki ale ogolnie ja osobiscie jestem na nie i za ta cene mozna swietnego donkeya kupic