reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

Ja tez kupilam takie poduszki tylko na innej aukcji i jestem zawiedziona sa strasznie miekkie..., jak zarzucam noge to poduszka kompletnie sie splaszcza to tak ma byc ? I nie jest wypelniona kulkami jak piszecie tylko jakas wata czy cos takiego

bo poduszka poduszce nie rowna ... jak juz kupowac to dobre ... niestety te za 20-40 zl to nie to samo co takie firmowki ...
MamaSprzeda.pl - Poduszka dla kobiet w ciąży MOTHERHOOD
ta moge polecic ...

to samo z rogalami do karmienia chociaz tu juz mniejsza kasa wchodzi w gre !!!

reklama
Dziewczyny dziś kupiłam wkońcu sukienkę na to sobotnie wesele w Happymum i oczywiście zaznaczyłam Pani od razu ze nie chce czarna ale i tak mi wcięła do przymierzenia i w niej akurtat czułam się najlepiej tylko ze czarna a ja nie jestem za tym kolorem na wesela tym bardziej ze mam też czarne szpilki i kopertówkę, jak myślicie nie zlinczują mnie na weselu kupiłam taka jak w linku.
Pani powedziała ze pasuje do mnie tym bardziej ze włosy mi rozjaśniają całość bo pofarbowałam się na dosyć ognisty rudy :)

Happy mum - Pin up dress

Sukienka cudowna, ale cena też niezła :p U mnie żadna większa imprezka w najbliższym czasie się nie szykuje, więc nie myślę o zakupach :D
W sumie to dopiero na roczek październik/listopad i później w listopadzie 70 dziadka :D

Ladyli ja mam też niebawem wesele dwudniowe, i na oba dni mam czarne sukienki ;-) sukienka świetna ale nie na moją kieszeń... ;-)

reklama
Madziu dla mnie też za wysoka cena :p nie mogłabym sobie pozwolić na nią niestety :(
Za spodnie ciążowe dałam 109zł i z bólem serca płaciłam przy kasie :(

Do góry