mam takie samo tylko inny kolor, ja z kolei muszę na bazę do fotelika na allegro zapolować bo z pierwszym dzieckiem super się sprawdziła i nie wyobrażam sobie w zimę się z pasami użerać. Muszę tylko wyszpiegować jakąś używaną bo nówki mega drogie
reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Mam troche nowych rzeczy wiec wam wrzuce:
Idealny zestaw bodziaków ze smyka - unisex !!
MamaSprzeda.pl - Zestaw 5 Bodziaków z krótkim rękawem COOLCLUB roz 62
Bluza welurowa - dla mnei rewelacja
MamaSprzeda.pl - Bluza welurowa biała z szarymi wzorkami roz 56/62 i wiecej
Zielony groszek z czapeczką
MamaSprzeda.pl - Bodziak zielony groszek z czapeczką roz 56/62
i spoooro innych rzeczy
MamaSprzeda.pl
pamietajcie ze negocjujemy ceny powyzej 3 sztuk !!!
Idealny zestaw bodziaków ze smyka - unisex !!
MamaSprzeda.pl - Zestaw 5 Bodziaków z krótkim rękawem COOLCLUB roz 62
Bluza welurowa - dla mnei rewelacja
MamaSprzeda.pl - Bluza welurowa biała z szarymi wzorkami roz 56/62 i wiecej
Zielony groszek z czapeczką
MamaSprzeda.pl - Bodziak zielony groszek z czapeczką roz 56/62
i spoooro innych rzeczy
MamaSprzeda.pl
pamietajcie ze negocjujemy ceny powyzej 3 sztuk !!!
LADYLI
Fanka BB :)
Wczoraj jak byłam w H&M to miałam kupić już takie słodkie skarpetki dla dzidziusia ale jeszcze się powstrzymałam , mówie babo nie szalej jeszcze ale od poniedziałku biore się za allegro i będę dla siebie na razie kupować bo już koszulki za krótkie , dresy cisną wiec jakiś inne trzeba wykombinować , noi przede wszystkim kurtki musze poszukać ale to już osobiście w sklepie bo w moja jesienną nie zapnę się jeszcze w brzuchu na styk ale już powyżej nie da rady.
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
to wcale tak nie jest ze nie mozna kupowac wczesniej ... spokojnie ... ja robilam zakupy juz w 12 tyg .. .i cale szczescie bo od 20 praktycznie lezalam i o spacerkach po sklepach nei bylo mowy !!!
wy musicie pomyslec nad rzeczami na lato ... za jakis czas powystawiam jeszcze troche moja czerwcowa panienka wlasnie wyrasta z letniego asortymentu wiec patrzcie co w trawie piszczy
wy musicie pomyslec nad rzeczami na lato ... za jakis czas powystawiam jeszcze troche moja czerwcowa panienka wlasnie wyrasta z letniego asortymentu wiec patrzcie co w trawie piszczy
Dragonella
w cerfurze promocja na żel do prania i płyn do płukania Jelp.
może sie niedlugo przydac :-)
może sie niedlugo przydac :-)
monikamarcina
Ja rowniez dzisiaj zaszalalam i kupilam 2 bluzki dla siebie, w tym jedna jest taka dluga ze to taka tunika/sukienka? Kupilam jeszcze plaszczyk taki hmm pudrowy roz w rozm uwaga 20 teraz wyglada jakby byl troche za duzy.. ale patrzylam pod katem rosnacego brzucha.. zaplacilam cale 13 zl, wiec jak nie zaloze to trudno. M powiedzial ze wygladam ok, ale srednio chlopom mozna wierzyc a dziec maly dostal 2x body i legginso-spodenki. Szkoda ze na dziecia duzego nic nie bylo..
monikamarcina
A myslalyscie juz nad wozkami? Mnie sie seria tako podoba..
- CITY MOVE : Sportime zestaw z fotelikiem 3w1
O tak pogladowo.. podoba mi sie seria extreme, city move, sportime cholera wie co wybrac...
- CITY MOVE : Sportime zestaw z fotelikiem 3w1
O tak pogladowo.. podoba mi sie seria extreme, city move, sportime cholera wie co wybrac...
Ostatnia edycja:
reklama
Jak będzie dziewczynka to mam wózek po Mili Adbor Zipp różowy, a jak chłopczyk, to będę kupować. Zastanawiam się nad używanym, jednak jak zdecyduję się na nowy, to na 100000000% będzie to Camarelo-Carmela błękitny Ciotka kupiła i jest świetny! Lekki, zwinny, po prostu marzenie! I cena również cudowna