reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

mam takie samo tylko inny kolor, ja z kolei muszę na bazę do fotelika na allegro zapolować bo z pierwszym dzieckiem super się sprawdziła i nie wyobrażam sobie w zimę się z pasami użerać. Muszę tylko wyszpiegować jakąś używaną bo nówki mega drogie:szok:

reklama
Bratowa ma takie tylko czarne. Ale po prostu nie chce jej zniszczyć. Już teraz drżę o to, czy wózkiem gdzieś nie zaczepie przy wkładaniu do bagażnika i nie zepsuje. Ale by była afera :baffled:

Wczoraj jak byłam w H&M to miałam kupić już takie słodkie skarpetki dla dzidziusia ale jeszcze się powstrzymałam , mówie babo nie szalej jeszcze :) ale od poniedziałku biore się za allegro i będę dla siebie na razie kupować bo już koszulki za krótkie , dresy cisną wiec jakiś inne trzeba wykombinować , noi przede wszystkim kurtki musze poszukać ale to już osobiście w sklepie bo w moja jesienną nie zapnę się jeszcze w brzuchu na styk ale już powyżej nie da rady.

to wcale tak nie jest ze nie mozna kupowac wczesniej ... spokojnie ... ja robilam zakupy juz w 12 tyg .. .i cale szczescie bo od 20 praktycznie lezalam i o spacerkach po sklepach nei bylo mowy !!!

wy musicie pomyslec nad rzeczami na lato ... za jakis czas powystawiam jeszcze troche :) moja czerwcowa panienka wlasnie wyrasta z letniego asortymentu wiec patrzcie co w trawie piszczy :)

Ja rowniez dzisiaj zaszalalam i kupilam 2 bluzki dla siebie, w tym jedna jest taka dluga ze to taka tunika/sukienka? Kupilam jeszcze plaszczyk taki hmm pudrowy roz w rozm uwaga 20 :D teraz wyglada jakby byl troche za duzy.. ale patrzylam pod katem rosnacego brzucha.. zaplacilam cale 13 zl, wiec jak nie zaloze to trudno. M powiedzial ze wygladam ok, ale srednio chlopom mozna wierzyc :) a dziec maly dostal 2x body i legginso-spodenki. Szkoda ze na dziecia duzego nic nie bylo..

reklama
Jak będzie dziewczynka to mam wózek po Mili Adbor Zipp różowy, a jak chłopczyk, to będę kupować. Zastanawiam się nad używanym, jednak jak zdecyduję się na nowy, to na 100000000% będzie to Camarelo-Carmela błękitny :) Ciotka kupiła i jest świetny! Lekki, zwinny, po prostu marzenie! :tak: I cena również cudowna :tak:

Do góry