reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

mam takie samo tylko inny kolor, ja z kolei muszę na bazę do fotelika na allegro zapolować bo z pierwszym dzieckiem super się sprawdziła i nie wyobrażam sobie w zimę się z pasami użerać. Muszę tylko wyszpiegować jakąś używaną bo nówki mega drogie:szok:

reklama
Bratowa ma takie tylko czarne. Ale po prostu nie chce jej zniszczyć. Już teraz drżę o to, czy wózkiem gdzieś nie zaczepie przy wkładaniu do bagażnika i nie zepsuje. Ale by była afera :baffled:

Wczoraj jak byłam w H&M to miałam kupić już takie słodkie skarpetki dla dzidziusia ale jeszcze się powstrzymałam , mówie babo nie szalej jeszcze :) ale od poniedziałku biore się za allegro i będę dla siebie na razie kupować bo już koszulki za krótkie , dresy cisną wiec jakiś inne trzeba wykombinować , noi przede wszystkim kurtki musze poszukać ale to już osobiście w sklepie bo w moja jesienną nie zapnę się jeszcze w brzuchu na styk ale już powyżej nie da rady.

to wcale tak nie jest ze nie mozna kupowac wczesniej ... spokojnie ... ja robilam zakupy juz w 12 tyg .. .i cale szczescie bo od 20 praktycznie lezalam i o spacerkach po sklepach nei bylo mowy !!!

wy musicie pomyslec nad rzeczami na lato ... za jakis czas powystawiam jeszcze troche :) moja czerwcowa panienka wlasnie wyrasta z letniego asortymentu wiec patrzcie co w trawie piszczy :)

Ja rowniez dzisiaj zaszalalam i kupilam 2 bluzki dla siebie, w tym jedna jest taka dluga ze to taka tunika/sukienka? Kupilam jeszcze plaszczyk taki hmm pudrowy roz w rozm uwaga 20 :D teraz wyglada jakby byl troche za duzy.. ale patrzylam pod katem rosnacego brzucha.. zaplacilam cale 13 zl, wiec jak nie zaloze to trudno. M powiedzial ze wygladam ok, ale srednio chlopom mozna wierzyc :) a dziec maly dostal 2x body i legginso-spodenki. Szkoda ze na dziecia duzego nic nie bylo..

reklama
Jak będzie dziewczynka to mam wózek po Mili Adbor Zipp różowy, a jak chłopczyk, to będę kupować. Zastanawiam się nad używanym, jednak jak zdecyduję się na nowy, to na 100000000% będzie to Camarelo-Carmela błękitny :) Ciotka kupiła i jest świetny! Lekki, zwinny, po prostu marzenie! :tak: I cena również cudowna :tak:

Do góry