reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

Dla mnie kuzynka uszykowała sporo rzeczy po swojej córeczce, więc muszę się wstrzymać z zakupami do czasu aż się z nią nie spotkam (dzieli nas 300km) :-) zobaczę co tam jest i będę dokupować brakujące rzeczy:) a wózek myślę, że koło listopada, grudnia będziemy patrzeli kupić:)

reklama
Co myślicie o tej poduszce rogalu dla mamy do spania, a potem do karmienia? myślę o kupnie takiej 170cm z silikonowym wypełnieniem ale nie wiem czy warto?

karolina ja ma takiego rogala, śpię z nim i jestem mega zadowolona. Ja zamówiłam taki duży w zestawie z mniejszym. Ten mniejszy leży w szafie i czeka na malucha :)

anii84 mogłabyś podesłać linka do tego zestawu poduszek? chciałam kupić sobie rogala do spania, ale w zestawie z mniejszym dla dzidzi jest jeszcze lepszą opcją :)

mi się rogal do spania ostał z pierwszej ciąży i już teraz też z nim śpię i bardzo polecam :tak:
do karmienia średnio się sprawdzał ale moja mała uwielbiała w nim spać no i do odbijania malucha i kładzenia na brzuszku super się sprawdził:-)

reklama
Zor u tego sprzedawcy taki zestaw brałam, moja aukcja się skończyła więc wyslalam link do nowej.
Mi te kulki niczym nie śmierdzą, a raczej cała poduszka ma zapach mojej oliwki i reszty smarowideł :) aż muszę ją chować bo suka moja uwielbia zapachy i jak zostawić na chwilę to by się w nią 'wycierała' :)

Do góry