reklama
Agnieszka Słowik
Początkująca w BB
właśnie robię porządki w szafie mojej córki i sprzedaję ciuchy i akcesoria z okresu 0-6lat :-)
wystawiłam wszystko na MamaSprzeda.pl :-) rzeczywiście łatwo i szybko działa :-) polecam
pajacyki i spiochy
MamaSprzeda.pl - Ubrania / Pajacyki, Śpiochy
oraz śpiworki do spania
MamaSprzeda.pl - Ubrania / Kombinezony, Śpiworki
w przyszłym tygodniu postaram się wrzucić sukieneczki i spodenki na jesień oraz kurteczki
zapraszam
wystawiłam wszystko na MamaSprzeda.pl :-) rzeczywiście łatwo i szybko działa :-) polecam
pajacyki i spiochy
MamaSprzeda.pl - Ubrania / Pajacyki, Śpiochy
oraz śpiworki do spania
MamaSprzeda.pl - Ubrania / Kombinezony, Śpiworki
w przyszłym tygodniu postaram się wrzucić sukieneczki i spodenki na jesień oraz kurteczki
zapraszam
monikamarcina
Fanka BB :)
Dziewczyny mimo iz nie znam jeszcze plci.. to coraz trudniej mi sie powstrzymac przed zakupami... ehhh..
dziewczyny chcę sobie kupić spodnie jeansy bo mam materiałowe czarne, legginsy i pełno tunik a ogólnie uwielbiam jeany i te są takie jak lubie myślicie że nie przepłacam?? SPODNIE CIĄŻOWE JEANS. NOWY MODEL RURKA_np XL/42 (4528756695) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
jak byście zajrzały to będę wdzięczna bo za chwile chcę kliknąć i miło by było gdyby ktoś coś doradzil
jak byście zajrzały to będę wdzięczna bo za chwile chcę kliknąć i miło by było gdyby ktoś coś doradzil
vanilijka
Zostanę mamą :)
nie są drogie moim zdaniem kupuj :-)dziewczyny chcę sobie kupić spodnie jeansy bo mam materiałowe czarne, legginsy i pełno tunik a ogólnie uwielbiam jeany i te są takie jak lubie myślicie że nie przepłacam?? SPODNIE CIĄŻOWE JEANS. NOWY MODEL RURKA_np XL/42 (4528756695) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Anikaaaa
a ja mam problem żeby takie małe jeansy znaleść, ale kupilam dziś dresy ciążowe do chodzenia po domu jak znalazł
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
moje propozycje dla przyszlych mam ... tych wozkowych
wozeczek 3w1
MamaSprzeda.pl - wózek Babyactive BALLERINA 3 + pościel 120x90 gratis!
lub cos z innej beczki
MamaSprzeda.pl - Wielofunkcyjny wózek Mothercare Trenton Deluxe
kazdy ma swoje wady i zalety ...
a tu kilka propozycji dla mam:
moja ulubiona sukienka:
MamaSprzeda.pl - Przepiękna sukienka ciążowa 44
spodnie dla kazdej przyszlej mamy pasujace do wszystkiego
MamaSprzeda.pl - Eleganckie czarne spodnie ciążowe roz 44/46
i najukochansza spodniczka ogrodniczka
MamaSprzeda.pl - sukienka dzinsowa długa, idealna na całą ciążę roz 44/46
mam tego wiecej w rozmiarze 44-46 ... przy zakupie 3 sztuk i wiecej pokrywam koszty przesylki
wozeczek 3w1
MamaSprzeda.pl - wózek Babyactive BALLERINA 3 + pościel 120x90 gratis!
lub cos z innej beczki
MamaSprzeda.pl - Wielofunkcyjny wózek Mothercare Trenton Deluxe
kazdy ma swoje wady i zalety ...
a tu kilka propozycji dla mam:
moja ulubiona sukienka:
MamaSprzeda.pl - Przepiękna sukienka ciążowa 44
spodnie dla kazdej przyszlej mamy pasujace do wszystkiego
MamaSprzeda.pl - Eleganckie czarne spodnie ciążowe roz 44/46
i najukochansza spodniczka ogrodniczka
MamaSprzeda.pl - sukienka dzinsowa długa, idealna na całą ciążę roz 44/46
mam tego wiecej w rozmiarze 44-46 ... przy zakupie 3 sztuk i wiecej pokrywam koszty przesylki
Ostatnia edycja:
Ja tez kupilam takie poduszki tylko na innej aukcji i jestem zawiedziona sa strasznie miekkie..., jak zarzucam noge to poduszka kompletnie sie splaszcza to tak ma byc ? I nie jest wypelniona kulkami jak piszecie tylko jakas wata czy cos takiego
reklama
karolina19xm
Słyszałam że te z waty są gorsze, właśnie się tak zbrylają, trzeba patrzeć żeby były te kulki ;-)