reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

monikamarcina tak bo ona nie jest taka typowo ciążowa , bo na brzuchu ładnie się układa i właściwie na dobrą sprawę to wcale nie widać ze jestem w ciąży a brzuszek normalnie mam widoczny , wiec myślę ze potem spokojnie ją wykorzystam , nie będzie to sukienka na jedno wyjście:)

Mnie też cena delikatnie mówiąc wybiła z butów , na stronie www a w sklepie te sukienki wyglądają inaczej bo upatrzałam sobie kilka tańszych i szukałam ich w sklepie to albo ich wcale nie było bądź wyglądały nie za fajnie

reklama
Cześć

Mam do sprzedania wózek Navington Galeon dla dziewczynki bo kolory brąz + brudny róż. Extra na zimę ze względu na duże pompowane koła! Proawdzi sie super!
Do kompletu posiadam parasolke, ciepły śpiworek, torbę, adaptery do fotelika samochodowego.
Akcesoria w kolorze wózka.

POLECAM!!! W razie pytań służę pomocą!

http://allegro.pl/wozek-4w1-navington-rama-galeon-zestaw-akcesoria-i4509084478.html

Pozdrawiam!

Kocham ten wątek :-) tylko tyle mogę powiedzieć :-) boję sie kiedy nadejdzie ten dzień, w którym zacznę tutaj sie za często pojawiać :-)

oooo mam pytanie: czy Któraś może polecic jakis fajny sklep internetowy z rzeczami dla bobo... znalazłam kilka i zaden mnie nie podniecił... :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:....

no i jestem ciekawa czy bedziecie uskuteczniać zakupy w sekenhendach :-) ?

a jesli chodzi o wózek to ja mam taki http://www.fido.com.pl/uploads/2/3/9/2/2392448/5734458_orig.jpg

JEDO BARTATINA VANKER+ TURVAHÄLL, müük, kuulutus 9333028 - Kuldne Börs

ja byłam z niego zadowolona, ale tyle opinii ilu użytkowników. nowego (chyba:szok::confused::szok::sorry2:) nie kupię... choć zawsze chciałam miec taki WÓZEK GŁĘBOKI INGLESINA CLASSICA Z TORBĄ :: BAJKA Hurtownia Dziecięca .... mina męża, kiedy go zobaczył BEZCENNA:-D:-D

mam fajna liste (niby) skompletowana wyprawkową, wiec jakby Któras potrzebowała to sie podziele :-)

no to tyle mnie tutaj :-)

spóźniłam się do tematu sukienek ale jakby któraś z Was jeszcze szukała to jest fajna koronkowa czarna sukienka w hm za bodajże 109 zł..

Dziewcxyny ja dzis okazyjnie kupilam fotelik espiro neo a wozek mam gonfole i spacerowe Atlantic Espiro

Załączniki

• 1409067991330.jpg
    1409067991330.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 65
elunia r. super że udało się kupić w okazyjnej cenie:) ja przeglądam póki co, ale wszystkie które mi się podobają są albo bardziej kolorystyczne pod chłopca albo pod dziewczynkę dlatego jeszcze nie kupiłam:-) ale mam nadzieję, że za miesiąc już będzie wszystko jasne i będę mogła powoli kolekcjonować rzeczy:)

reklama
Ja (w tajemnicy przed mężem) planuje kupić takie nosidełko.
nosidełko.jpg
Wózek pożyczam od bratowej. Ona niby ma też do niego nosidełko, ale wiadomo, że jest ono często i długo używane, więc wole mieć swoje w razie zniszczenia.;-)

Załączniki

• nosidełko.jpg
    nosidełko.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 79
Do góry