reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

monikamarcina tak bo ona nie jest taka typowo ciążowa , bo na brzuchu ładnie się układa i właściwie na dobrą sprawę to wcale nie widać ze jestem w ciąży a brzuszek normalnie mam widoczny , wiec myślę ze potem spokojnie ją wykorzystam , nie będzie to sukienka na jedno wyjście:)

Mnie też cena delikatnie mówiąc wybiła z butów , na stronie www a w sklepie te sukienki wyglądają inaczej bo upatrzałam sobie kilka tańszych i szukałam ich w sklepie to albo ich wcale nie było bądź wyglądały nie za fajnie

reklama
Cześć

Mam do sprzedania wózek Navington Galeon dla dziewczynki bo kolory brąz + brudny róż. Extra na zimę ze względu na duże pompowane koła! Proawdzi sie super!
Do kompletu posiadam parasolke, ciepły śpiworek, torbę, adaptery do fotelika samochodowego.
Akcesoria w kolorze wózka.

POLECAM!!! W razie pytań służę pomocą!

http://allegro.pl/wozek-4w1-navington-rama-galeon-zestaw-akcesoria-i4509084478.html

Pozdrawiam!

Kocham ten wątek :-) tylko tyle mogę powiedzieć :-) boję sie kiedy nadejdzie ten dzień, w którym zacznę tutaj sie za często pojawiać :-)

oooo mam pytanie: czy Któraś może polecic jakis fajny sklep internetowy z rzeczami dla bobo... znalazłam kilka i zaden mnie nie podniecił... :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:....

no i jestem ciekawa czy bedziecie uskuteczniać zakupy w sekenhendach :-) ?

a jesli chodzi o wózek to ja mam taki http://www.fido.com.pl/uploads/2/3/9/2/2392448/5734458_orig.jpg

JEDO BARTATINA VANKER+ TURVAHÄLL, müük, kuulutus 9333028 - Kuldne Börs

ja byłam z niego zadowolona, ale tyle opinii ilu użytkowników. nowego (chyba:szok::confused::szok::sorry2:) nie kupię... choć zawsze chciałam miec taki WÓZEK GŁĘBOKI INGLESINA CLASSICA Z TORBĄ :: BAJKA Hurtownia Dziecięca .... mina męża, kiedy go zobaczył BEZCENNA:-D:-D

mam fajna liste (niby) skompletowana wyprawkową, wiec jakby Któras potrzebowała to sie podziele :-)

no to tyle mnie tutaj :-)

spóźniłam się do tematu sukienek ale jakby któraś z Was jeszcze szukała to jest fajna koronkowa czarna sukienka w hm za bodajże 109 zł..

Dziewcxyny ja dzis okazyjnie kupilam fotelik espiro neo a wozek mam gonfole i spacerowe Atlantic Espiro

Załączniki

• 1409067991330.jpg
    1409067991330.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 61
elunia r. super że udało się kupić w okazyjnej cenie:) ja przeglądam póki co, ale wszystkie które mi się podobają są albo bardziej kolorystyczne pod chłopca albo pod dziewczynkę dlatego jeszcze nie kupiłam:-) ale mam nadzieję, że za miesiąc już będzie wszystko jasne i będę mogła powoli kolekcjonować rzeczy:)

reklama
Ja (w tajemnicy przed mężem) planuje kupić takie nosidełko.
nosidełko.jpg
Wózek pożyczam od bratowej. Ona niby ma też do niego nosidełko, ale wiadomo, że jest ono często i długo używane, więc wole mieć swoje w razie zniszczenia.;-)

Załączniki

• nosidełko.jpg
    nosidełko.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 75
Do góry