reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

reklama
Fakt ceny nie sa zajebiste ale mam nadzieje ze sa tego warte bo przeszłam się ostatnio do pepko i była masakra jeśli chodzi o body jednym słowem szmatki które nie wiem czy by wytrzymały 1 pranie a jak były już nawet lepsze gatunkowo to rozmiary od 74 a takich nie kupuje jeszcze, w kik nawet spoko materiał ale wzory to się przeżegnałam ale kupiłam zestaw super z pół śpiochami i sukienką wiec będę zaglądać do pepko może coś upoluje fajnego,

a chciałam was się zapytać o rajstopy ile tak mniej więcej kupowałyście dla swoich na początek mamuśki??

LADYLI śliczne te ubranka :-) Ja też stawialam na polskich producentów i mam sporo z ewa klucze - bawełna super jakości, taka miesista i nic się w praniu nie robiło. A co do tych cienkich to powiem że zdazalo mi się kupić w snc albo pepco bo na lato były przewiewniejsze. Fakt że pranie im szkodzilo i najbardziej na ramionach te zakładane się rozciagaly (jak miały napki to nawet ok) ale dziecko się mniej pocilo niż w tych miesistych. Tego pinokio chyba nie mam nic więc przetestuj i daj cynk czy warto. ;-)

Rajstopek miałam mniej więcej po 4 w każdym rozmiarze ale na początku mało ubieralam - wolalam spiochy, pajace i polspiochy. Dopiero jak się zaczęło raczkowanie to się super sprawdzały bo dobrze trzymały pampka ;-) i było mniej przecieków przy ruchliwym szkrabie.

A ja uwielbiam markę coccodrillo. Mają przepieknie uszyte te ubranka zwłaszcza na dziewczynki. Cenowo niestety powalaja więc tylko na prezent kupuje ale lubię sobie choćby poogladac (jak to baba :-)). U nas jest outlet więc można coś taniej upolowac. Misiek miał tylko kombinezon z tego i naprawdę super przemyślane rozwiązania i uszyty bardzo starannie.

Pepco jak dla mnie porazka.
Jak moj mlody byl maly to zdarzalo mi sie wygrzebac jakies dobrej jakosci po 6zl.
Ja nawet teraz mu nic w pepco nie kupuje, bo wole kupic na wyprzedazach spodnie po 25-30zl np 51015 czy c&a niz w pepco sztywne wygladajace jak sprane po 20-25.
Mam kilka sztuk od nich, bo moja mama czasami mnie raczy prezentami stamtad, jednak sa raczej po domu.

Ja generalnie lubie ubrania f&f. I np body mozna trafic przecenione w kilkupakach. One sie ladnie piora, tak jak ich pajace.

jeśli chodzi o pepco to ja zaglądam ale żadko coś udaje się dobrej jakości wyhaczyć.... tylko kurteczki przejściowe z hallo kitty lub myszka micky są super i Ala ma w rozmiarch 62 74 i 80 w różnych kolorach:tak:

kurtka-niemowleca-przejsciowa-hello-kitty.jpg

tylko już wszystkie za małe, dobrze że Asia w spadku przejmie:tak:

Załączniki

• kurtka-niemowleca-przejsciowa-hello-kitty.jpg
    kurtka-niemowleca-przejsciowa-hello-kitty.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 40
Ja kupilam wczoraj stanik do karmienia i wykorzystalam kod z allegro 20zl taniej wrzuxam zrzut strony. Jak przyjdzie pochwale sie jak lezy ;)

Załączniki

• 1416384302358.jpg
    1416384302358.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Do góry