reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

reklama
Fakt ceny nie sa zajebiste ale mam nadzieje ze sa tego warte bo przeszłam się ostatnio do pepko i była masakra jeśli chodzi o body jednym słowem szmatki które nie wiem czy by wytrzymały 1 pranie a jak były już nawet lepsze gatunkowo to rozmiary od 74 a takich nie kupuje jeszcze, w kik nawet spoko materiał ale wzory to się przeżegnałam ale kupiłam zestaw super z pół śpiochami i sukienką wiec będę zaglądać do pepko może coś upoluje fajnego,

a chciałam was się zapytać o rajstopy ile tak mniej więcej kupowałyście dla swoich na początek mamuśki??

LADYLI śliczne te ubranka :-) Ja też stawialam na polskich producentów i mam sporo z ewa klucze - bawełna super jakości, taka miesista i nic się w praniu nie robiło. A co do tych cienkich to powiem że zdazalo mi się kupić w snc albo pepco bo na lato były przewiewniejsze. Fakt że pranie im szkodzilo i najbardziej na ramionach te zakładane się rozciagaly (jak miały napki to nawet ok) ale dziecko się mniej pocilo niż w tych miesistych. Tego pinokio chyba nie mam nic więc przetestuj i daj cynk czy warto. ;-)

Rajstopek miałam mniej więcej po 4 w każdym rozmiarze ale na początku mało ubieralam - wolalam spiochy, pajace i polspiochy. Dopiero jak się zaczęło raczkowanie to się super sprawdzały bo dobrze trzymały pampka ;-) i było mniej przecieków przy ruchliwym szkrabie.

A ja uwielbiam markę coccodrillo. Mają przepieknie uszyte te ubranka zwłaszcza na dziewczynki. Cenowo niestety powalaja więc tylko na prezent kupuje ale lubię sobie choćby poogladac (jak to baba :-)). U nas jest outlet więc można coś taniej upolowac. Misiek miał tylko kombinezon z tego i naprawdę super przemyślane rozwiązania i uszyty bardzo starannie.

Pepco jak dla mnie porazka.
Jak moj mlody byl maly to zdarzalo mi sie wygrzebac jakies dobrej jakosci po 6zl.
Ja nawet teraz mu nic w pepco nie kupuje, bo wole kupic na wyprzedazach spodnie po 25-30zl np 51015 czy c&a niz w pepco sztywne wygladajace jak sprane po 20-25.
Mam kilka sztuk od nich, bo moja mama czasami mnie raczy prezentami stamtad, jednak sa raczej po domu.

Ja generalnie lubie ubrania f&f. I np body mozna trafic przecenione w kilkupakach. One sie ladnie piora, tak jak ich pajace.

jeśli chodzi o pepco to ja zaglądam ale żadko coś udaje się dobrej jakości wyhaczyć.... tylko kurteczki przejściowe z hallo kitty lub myszka micky są super i Ala ma w rozmiarch 62 74 i 80 w różnych kolorach:tak:

kurtka-niemowleca-przejsciowa-hello-kitty.jpg

tylko już wszystkie za małe, dobrze że Asia w spadku przejmie:tak:

Załączniki

• kurtka-niemowleca-przejsciowa-hello-kitty.jpg
    kurtka-niemowleca-przejsciowa-hello-kitty.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 37
Ja kupilam wczoraj stanik do karmienia i wykorzystalam kod z allegro 20zl taniej wrzuxam zrzut strony. Jak przyjdzie pochwale sie jak lezy ;)

Załączniki

• 1416384302358.jpg
    1416384302358.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 44
reklama
Do góry