Masz racje mąż tak ja mniejnprzed ciaza mialam 70e wiec tak naprawdę 75g to rzy rozmiary miseczki...z iga było tak samo biust byl pelniejszy potem jak karmienie się umotmowalo to nosilam 75d- 70e. Zobaczymy jak teraz będzie
reklama
Cześć laski ladyli te ciuszki są śliczne. Daj znać czy dobre jakościowo, bo z allegro to różnie można trafić.
Ja lubię kupować w f&f, ostatnio duże wyprzedaże i za 5body, dwa półśpiochy, 5par skarpetek i 3 koszulki zapłaciłam niecałe 60zł.
Najpiękniejsze zestawy dla chłopców mają wg mnie w H&M - mąż się zakochał w spodniach w kratę i koszuli, do tego sweterek w romby całość ok 100zł, dlatego się wstrzymujemy do porodu, bo nie wiemy jaki rozmiar kupić, a chcielibyśmy, żeby na dłużej było.
Ogólnie wydaje mi się, że dla dziewczynek więcej jest takich ślicznych zestawów.
Monika tego sklepu nigdzie w moich okolicach nie widziałam (jestem z Zabrza), a szkoda.
Za to upolowałam sobie na allegro taki zestaw Ciążowy strój domowy (3 cz.) Modny • 149.99 zł • Bon prix za 18,50 nowy!
Ja lubię kupować w f&f, ostatnio duże wyprzedaże i za 5body, dwa półśpiochy, 5par skarpetek i 3 koszulki zapłaciłam niecałe 60zł.
Najpiękniejsze zestawy dla chłopców mają wg mnie w H&M - mąż się zakochał w spodniach w kratę i koszuli, do tego sweterek w romby całość ok 100zł, dlatego się wstrzymujemy do porodu, bo nie wiemy jaki rozmiar kupić, a chcielibyśmy, żeby na dłużej było.
Ogólnie wydaje mi się, że dla dziewczynek więcej jest takich ślicznych zestawów.
Monika tego sklepu nigdzie w moich okolicach nie widziałam (jestem z Zabrza), a szkoda.
Za to upolowałam sobie na allegro taki zestaw Ciążowy strój domowy (3 cz.) Modny • 149.99 zł • Bon prix za 18,50 nowy!
ja właśnie dostałam ten kombinezon misiek pocztą i jest dosyć gruby i super śliczny chociaż na trzaskające mrozy będzie za cięki i od razu wylicytowałam na allegro hm-owski używany za 69 zł... ( nowy 129zł) wzięłam granatowy bo mimo że dla dziewczynki to mąż się uparł że wszystko białe albo różowe to niech ma
made ja mam śpiworek do wózka po córce oprócz kombinezonu, ze starszą córką używałam obu na raz a jak było cieplej to wtedy cieńszy miśkowy kombinezon i też śpiworek bo mała jezdziła w zimie w spacerówce za to ta córa będzie malutka więc trzeba jej będzie więcej ciepła... ale jak znam życie i tak wszystko wyjdzie w praniu
made ja mam śpiworek do wózka po córce oprócz kombinezonu, ze starszą córką używałam obu na raz a jak było cieplej to wtedy cieńszy miśkowy kombinezon i też śpiworek bo mała jezdziła w zimie w spacerówce za to ta córa będzie malutka więc trzeba jej będzie więcej ciepła... ale jak znam życie i tak wszystko wyjdzie w praniu
Anikaaaa
Fanka BB :)
Koleżanka ma na sprzedaż nowe bodziaki z długim rękawkiem, może któraś z Was będzie zainteresowana
Body niemowlęce Bambi 68 (4812668990) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Body niemowlęce 56 (4812636835) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Body niemowlęce 62 (4812641275) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Body niemowlęce Bambi 68 (4812668990) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Body niemowlęce 56 (4812636835) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Body niemowlęce 62 (4812641275) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Ale słodkie, skusiłam się na rozmiar 62... mąż mnie z domu wyrzuci
dziś przyszło nasze łóżeczko z kompletem pościeli i gadżetów śliczneee
choć kurier mnie wkurzył, bo dzwoni na domofon, że mam mu zejść na dół pomóc wnieść na 2piętro!!!
ale kazałam mu się wypchać.
Jak poskładamy komplet to wam wrzucę fotki. (tylko nie wiem jak).
dziś przyszło nasze łóżeczko z kompletem pościeli i gadżetów śliczneee
choć kurier mnie wkurzył, bo dzwoni na domofon, że mam mu zejść na dół pomóc wnieść na 2piętro!!!
ale kazałam mu się wypchać.
Jak poskładamy komplet to wam wrzucę fotki. (tylko nie wiem jak).
monikamarcina
Aisha i dobrze, niech spiernicza. Chociaz ja zawsze wspolczulam kurierom jak szli do mnie na 4pietro hehehehe
reklama
monikamarcina
Aisha no proste hehe,
Cichac sliczne lowy. Bardzo mi sie podoba koszulka w groszki
Cichac sliczne lowy. Bardzo mi sie podoba koszulka w groszki