reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

Kropelka to ze uzywane to co? Ja uwazam ze uzywane mozna znalezc w ekstra stanie, w szczegolnosci te malenkie :)
Monika marcina nie miałam nic złego na myśli. Ja także uważam że te malutkie ciuszki można kupić bardzo tanio i w idealnym stanie. Tylko Ladyli pisała że musi jechać kupić tą myszkę komplecik a ja teraz patrze że u mnie to nie myszka tylko kotek. Moja niunia będzie miała bardzooo dużo używanych ciuszków a także za kupuje używany wózek wiec jedynym słowem kocham ciucholandy i buszowanie w ciuszkach. :) :)

reklama
noto fajnie że upolowałaś bo ja ten mam dad to kupiłam w H&M ale w sumie w jakieś promocji, a to ze widziałam na stronie to chodziło mi o ten podobny co masz ten bardziej w czerwieni i jak dla mnie to myszka a nie kotek :p ale może żle widze bo mam wade wzroku :p:p Product Detail | H&M PL

a aporopo używanych to podziwiam was dziewczyny za dar wyszukiwania rzeczy bo ja byłam 2 razy w życiu w ciucholandzie i powiedziałam ze więcej tam nie pójdę bo wyszłam zmęczona i wkurwiona na maxsa bo nic nie znalazłam dla siebie , moja koleżanka też ma dar ale wyjechała bo może i by się wybrała ale tylko z nią i ona by szukała a ja do akceptacji :)

Cześć dziewczyny:-)
LADYLI bo to trzeba znaleźć odpowiedni ciucholand.. Ja uwielbiam zakupy w second hendach, ale nie w każdym potrafie coś wyszukać, podstawą u mnie jest to, żeby ciuchy tam były powieszone na wieszakach, bo grzebać w skrzyniach nie znoszę, poza tym to więcej czasu zajmuje..
Dziewczyny w Biedronce są proszki i płyny z Loveli za 14,99.
W Lidlu pampersy Pampers za 29,99 i ciuchy dla dzieciaków. Ja kupiłam spodnie welurowe 2 szt. za 23 zł niecałe, były też body, bluzy na zamek itp. A w koszu z przecenami były dresy welurowe (bluzy+spodnie) z poprzedniej akcji za 19,99, też nabyłam:-D. Inne ciuszki mam bo podostawałam od znajomych, ale na górę nic przybrać nie miałam.

dziewczyny nie zapomjnajcie o prezentach jakie zazwyczaj rodzinka przynosi na pierwsze odwiedziny u maluszka. Misiek dostał wszystko w rozmiarach max 68 więc czasem nawet nie założył bo do 74 to strasznie szybko urósł. Zostawcie więc trochę miejsca w szufladach :-D.

A ja dalej bez weny zakupowej... zobacze czy na usg za tydzień ostatecznie będzie brak siuraka (podobno s dziewczynki na chłopca zdarza się często pomylka przynajmniej na początkowych usg ale z chłopca na dziewczynkę o wiele rzadziej).

Witajcie jestem październikową mamuśką z zeszłego roku. Sprzedaję ubranka po córeczce, jednak sporo w naszej garderobie było ciuszków unisex. Jeśli jeszcze czegoś Wam brakuje - rozejrzyjcie się, może coś wpadnie Wam w oko :)
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=3044932

np.

A i mam również do sprzedania wiaderko Tummy Tub - rewelacja, jeszcze teraz moja córa się w nim mieści :) Idealne na wyjazdy. Łatwiej zabrać i w ogóle och i ach. Serio! Córa je uwielbiała. Poczytajcie o nim, pooglądajcie filmiki :) Nie wystawiam na allegro bo nastawiam się na odbiór osobisty - Warszawa.

ja jestem teraz w poszukiwaniu leżaczka i wozka ciężko

w lumpach uwielbiam buszować ale brak pieniędzy wiec nie chodze a zawsze cos gdzies znajde nigdy nie wychodzę z pustymi rekoma dlatego nie chodze.

reklama
A ją nie mam szczęścia w polowaniach - chyba rzeczywiście to kwestia wyboru lumpka. Ostatnio nawet nie chce mi się iść po spozywke więc tym bardziej na ciuchy. Dobrze mieć kogoś znajomego kto odlozy perełki ;-) w takich sklepach.

Do góry