reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

Kropelka to ze uzywane to co? Ja uwazam ze uzywane mozna znalezc w ekstra stanie, w szczegolnosci te malenkie :)
Monika marcina nie miałam nic złego na myśli. Ja także uważam że te malutkie ciuszki można kupić bardzo tanio i w idealnym stanie. Tylko Ladyli pisała że musi jechać kupić tą myszkę komplecik a ja teraz patrze że u mnie to nie myszka tylko kotek. Moja niunia będzie miała bardzooo dużo używanych ciuszków a także za kupuje używany wózek wiec jedynym słowem kocham ciucholandy i buszowanie w ciuszkach. :) :)

reklama
noto fajnie że upolowałaś bo ja ten mam dad to kupiłam w H&M ale w sumie w jakieś promocji, a to ze widziałam na stronie to chodziło mi o ten podobny co masz ten bardziej w czerwieni i jak dla mnie to myszka a nie kotek :p ale może żle widze bo mam wade wzroku :p:p Product Detail | H&M PL

a aporopo używanych to podziwiam was dziewczyny za dar wyszukiwania rzeczy bo ja byłam 2 razy w życiu w ciucholandzie i powiedziałam ze więcej tam nie pójdę bo wyszłam zmęczona i wkurwiona na maxsa bo nic nie znalazłam dla siebie , moja koleżanka też ma dar ale wyjechała bo może i by się wybrała ale tylko z nią i ona by szukała a ja do akceptacji :)

Cześć dziewczyny:-)
LADYLI bo to trzeba znaleźć odpowiedni ciucholand.. Ja uwielbiam zakupy w second hendach, ale nie w każdym potrafie coś wyszukać, podstawą u mnie jest to, żeby ciuchy tam były powieszone na wieszakach, bo grzebać w skrzyniach nie znoszę, poza tym to więcej czasu zajmuje..
Dziewczyny w Biedronce są proszki i płyny z Loveli za 14,99.
W Lidlu pampersy Pampers za 29,99 i ciuchy dla dzieciaków. Ja kupiłam spodnie welurowe 2 szt. za 23 zł niecałe, były też body, bluzy na zamek itp. A w koszu z przecenami były dresy welurowe (bluzy+spodnie) z poprzedniej akcji za 19,99, też nabyłam:-D. Inne ciuszki mam bo podostawałam od znajomych, ale na górę nic przybrać nie miałam.

dziewczyny nie zapomjnajcie o prezentach jakie zazwyczaj rodzinka przynosi na pierwsze odwiedziny u maluszka. Misiek dostał wszystko w rozmiarach max 68 więc czasem nawet nie założył bo do 74 to strasznie szybko urósł. Zostawcie więc trochę miejsca w szufladach :-D.

A ja dalej bez weny zakupowej... zobacze czy na usg za tydzień ostatecznie będzie brak siuraka (podobno s dziewczynki na chłopca zdarza się często pomylka przynajmniej na początkowych usg ale z chłopca na dziewczynkę o wiele rzadziej).

Witajcie jestem październikową mamuśką z zeszłego roku. Sprzedaję ubranka po córeczce, jednak sporo w naszej garderobie było ciuszków unisex. Jeśli jeszcze czegoś Wam brakuje - rozejrzyjcie się, może coś wpadnie Wam w oko :)
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=3044932

np.

A i mam również do sprzedania wiaderko Tummy Tub - rewelacja, jeszcze teraz moja córa się w nim mieści :) Idealne na wyjazdy. Łatwiej zabrać i w ogóle och i ach. Serio! Córa je uwielbiała. Poczytajcie o nim, pooglądajcie filmiki :) Nie wystawiam na allegro bo nastawiam się na odbiór osobisty - Warszawa.

ja jestem teraz w poszukiwaniu leżaczka i wozka ciężko

w lumpach uwielbiam buszować ale brak pieniędzy wiec nie chodze a zawsze cos gdzies znajde nigdy nie wychodzę z pustymi rekoma dlatego nie chodze.

reklama
A ją nie mam szczęścia w polowaniach - chyba rzeczywiście to kwestia wyboru lumpka. Ostatnio nawet nie chce mi się iść po spozywke więc tym bardziej na ciuchy. Dobrze mieć kogoś znajomego kto odlozy perełki ;-) w takich sklepach.

Do góry