reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

nie wiem czy już wklejałam ten link ale jak chcecie być na bieżąco z promocjami to warto zaglądać tu

PromoBaby.pl

z lewej strony można posortować po interesujących nas kategoriach lub po sklepach... ja często zaglądam i korzystam:-D najczęściej na pieluchy i mleko z tym że i pieluchy i mleko 1 nie są na promocjach ale od 2 już wszystko:tak:

reklama
udało się! :-p
misja pranie i prasowanie zakończona powodzeniem :-D
tzn zostały mi jeszcze kocyki i ręczniki do wyprania ;-)

ogarnęłam wreszcie 2 szuflady w komodzie, które czekają już na Młodego :tak:
WP_20141119_002_edited.jpg ciuszki w rozmiarze 56-62. Większe czekają spakowane na swoją kolej.
WP_20141119_003_edited.jpg kosmetyki, tetrowe i flanelki, smoczki, butla, aspirator i cała reszta ;-)

Załączniki

• WP_20141119_002_edited.jpg
    WP_20141119_002_edited.jpg
    36,1 KB · Wyświetleń: 65
  • WP_20141119_003_edited.jpg
    WP_20141119_003_edited.jpg
    42,6 KB · Wyświetleń: 66
No angel dalas czadu.
A myslalam ze ja zaczelam wczesnie ogarniac wyprawke... a tu zostalam w tyle :)

Ale z prasowaniem poczekam az M kupi mi nowe zelazko, bezprzewodowe :)))))

aisha nie mam pojęcia o aspiratorach dlatego na początek wzięłam najzwyklejszy najtańszy...po prostu chcę sprawdzić czy w razie czego będę umiała się z nim obejść i dam radę ;-) w razie czego mamy też gruszkę także jakoś sobie poradzimy :-)

monia serio wolę mieć to wszystko już gotowe bo cały czas gdzieś w głowie mi siedzi jakaś myśl, że wcześniej urodzę :eek: obym się myliła, ale nie chcę zostawić nic na ostatnią chwilę;-) niech wszystko czeka gotowe na Młodego wcześniej:tak:

Angelstw zainspirowałaś mnie, jutro biorę się za pranie, w weekend poprasuję wszystko:)
za tydzień wypłata więc dokupię brakujące rzeczy i też będę gotowa:p

Elunia ale Ci dobrze! szkoda że mój malz się nie nacieszy moimi bo u mnie prawie nic :no: nadal ten sam rozmiar tylko trochę pełniejsze.

Monia u nas nie ma tej sieci sklepów a ci prywatni to mają przeważnie wycenę i cwaniaczki często drogo mają.

Angel rozwalilas mnie tymi szufladami i stanem pełnej gotowości :-D muszę się i ja zmobilizowac!

Z aspiratorow to mieliśmy strasznie zła gruszke bo była za wąska końcówka, potem frida - ok ale tylko na mały katar i codzienne oczyszczanie bo jednak siły w płucach trochę trzeba mieć. A jak już rzeczywiście był duży katar to katarek do odkurzacza - to do dziś stosujemy.:tak:

Angelstw super! Ja przygotowałam dziś miejsce dla maluszka w szafkach i mam zamiar w przyszłym tygodniu prać, prasować, wybiorę się tez na przedostatnie zakupy :)

reklama
Do góry