reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

reklama
Ja w biedronce kupiłam z kucykami mylittlepony różowa i różowe prześcieradło z gumką. Zadowolona jestem bo są na zamek nie ma guziczkow.

Hej. Ja jakoś nie mam zaufania do lumpków, u mnie w okolicy też nic specjalnego nie ma. Ale kupuję dużo używanych na allegro ciuszków, albo promocyjnych w tesco. Skupiam się na takich bardziej podstawowych rzeczach, te śliczniaste i drogie zostawiam dziadkom:p choć korci, oj korci:)

Ladyli śliczne, jutro pooglądam dokładnie ich aukcje, może znajdę coś fajnego dla chłopców :)
Monika zaufania nie mam bo u nas strasznie biedne lampki są, nigdy nic nie umiem znaleźć i wszystko mi śmierdzi. Ale wiadomo ze lumpki są różne. Mąż kupuje sobie np marynarki w lampach.

reklama
Dzięki dziewczyny cieszę się ze wam się podobają, i starałam się jak mogę powstrzymać a jeszcze teraz patrzę ze np. na tej aukcji Pajacyk pajac PAULINA - Pinokio - roz.56 (4806912939) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. na koniec sa rzeczy do kompletu Przedmioty użytkownika mdline - Paulina - Odzież - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i dopiero teraz to zauważyłam a jak przeglądałam aukcje to jakoś nie wpadło mi w oko ,no szit ale w sumie nic straconego przyjdzie jutro paczka pooglądam jak to wygląda w rzeczywistości jak gatunkowo i zamówię resztę :p

Do góry