reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

reklama
Zor to super że zakup udany :tak:

ja przy okazji rejestracji samochodu dziś też wskoczyłam do lumpka i za całe 20zł kupiłam te oto cudeńka moje: :-D

Fikusiowe.jpg

i powolutku myślę sobie że już mam tyle ciuszków dla Malutka że jeszcze się przyczaję na śpiworek do spania, jakieś skarpecioszki małe i wyprawka ciuszkowa na początek jest ;-)

Załączniki

• Fikusiowe.jpg
    Fikusiowe.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 87
Dziewczyny uzywalyscie moze dla dzieci crocsow? Mysle nad zakupem zimowych np takich o -> Kids’ Winter Puff Boot | Kids’ Boots | Crocs Official Site
Hehehe Monika zabiła mnie ta nazwa aż wlazlam w link żeby zobaczyć co to za wynalazek :-) i po mojemu to gumofilce :-D ją osobiście lubialam tego typu buty tylko trzeba było znaleźć takie co nie przepuszczają na tym łączeniu. Chyba muszę się na takie bo też zaczęłam się rozglądać za cieplejszymi więc dzięki za cynk ;-)

Mam zapytanko do Mam które karmiły już piersią :tak:

wiadomo że karmienie piersią pochlania nieco czasu...
czy miałyście do tej czynności przeznaczone jakieś wygodne miejsce typu fotel?
Czy można obejść się bez tego?

karolina dzięki 25% by się przydało tym bardziej, ze ja za tę kurtkę myślałam, że zapłacę 149 zeta, a mój mąż po nią poszedł i nie mówiąc mi w galerii nic zapłacił 199, ale trudno już po, ale właśnie tak jak pisała Anikaaaa ja w ciąży mam mega problem z zakupami dla siebie więc przynajmniej to mam z głowy;-)
Zor, anglestw fajnie, że jesteście zadowolone, ja lubię poszukiwania tych małych ciuszków w lumpkach, odprężą mnie to hahaha

Pytanie do doświadczonych mam i nie tylko [emoji13] : jak z praniem tych małych ciuszków? Wrzuca się to do pralki jak leci i nie farbuje czy segreguje kolorami[emoji780]

reklama
Zor ja bez doświadczenia maminego, ale na pewno farbują, bo jak tylko w lumpkach kupię, albo dostanę od kogoś to powiem na 100 % farbują, oczywiście nie wszystkie, ale jeśli masz coś czerwonego zamocz w misce i sprawdź, ja tak robię i zawsze jest coś co puszcza kolor, ale jak teraz kupiłam 5 par body z F&F i były takie w kropki, ptaszki, takie delikatne kolory to piorę razem, moje i małża rzeczy piorę w neutralu, bo nie ma zapachu, ale np. nie wiem czy któraś z doś. mam stosuje go do ubranek swoich pociech, czy lepiej lovelę, jelpa?
Ostatnio pytałam moją koleżankę, która ur we wrześniu córeczkę, czy po praniu swoich ubrań, czyści jakoś specjalnie pralkę, w sensie puste pranie z wysoka tem. powiedziała, że nie tylko zmienia proszek:-)

Do góry