reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

A ja dziś w końcu kupiłam spodnie ciążowe w H&M tylko ze rozwaliły mnie rozmiary jakie były 34 , 36 nie wiem jak wy ale ja tak małej pupy nie mam , ale wkońcu znalazłam 40 i kupiłam, i kurcze była nowa kolekcja dla noworodków i oszalałam z zachwytu i chciałam nawet coś kupić ale były typowo dla chłopaków bądź dziewczynek, i jak mi w czwartek lekarz potwierdzi płeć to biegnę coś kupić.

reklama
LADYLI ja tak samo ciążówki z hmu w rozmiarze 40, ale teraz żałuję, że większych nie kupiłam bo ja się ledwo w nie mieszczę w tym momencie...

a ja mam problem z kurtką zimową jutro jadę się rozejrzeć, a ja dziś zakupiłam 5 szt. body z F&F za cale 16 zeta, a potem ściągnę listę od Dragonelli i zrobię zakupy, dzięki doświadczone mamy:-) i jakoś przetrwam

Dziewczynki powiedzcie mi: jakie prześcieradło najlepiej dla Malutka do łóżeczka? Frotte, flanela, jersey?
Rozmyślam powoli o łóżeczku i zgłupiałam już przy prześcieradle :-D
Ciekawa jestem co będzie dalej :laugh2:

Angel ja mam frotte, ale niedawno macalam flanele i jest boskie, mieciutkie i delikatne, jersey to zwykla bawelna, a frotte to delikatnie szorstkie jak dla mnie. Gdybym nie miala to kupilabym flanele ze wzgledu na delikatnosc.

reklama
hej Dziewczyny! Mam pytanie do tych Mam, które mają i używają poduch ciążowych do spania :) Czy rzeczywiście jesteście z nich zadowolone i śpicie z nimi? Poprawiły Wasz komfort spania i spełniły oczekiwania? Zastanawiam się nad zakupem,a nie chciałabym wywalić kasy na coś co się nie sprawdza.

Do góry