reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

Ja tez będę kupować lozeczko na allegro w całym zestawie czyli plus materac komplet pościeli do tego ochroniarze i baldachim w komplecie lozeczko chce w kolorze białym a całe przybranie jasny pudrowy roz a mój m nie jest przekonany co do różu ale mam jeszcze czas na to żeby zmienił zdanie :) też rozglądam się za wózkiem 3 w1 ale chce żeby był na stelazu aluminium a gondola spacerowka kubelkowe bo bardzo mi się podobaja też w przystępnej cenie ale ciężko mi znaleźć kubelkowe bo te co są w sprzedaży na allegro to nie to co mi się podoba

reklama
Vani jak moge Ci doradzic. Moj Pawel w wieku 4 miesiecy wyrosl mi z gondoli.. a ze jeszcze nie siedzial to nie nadawal sie di spacerowki kubelkowej, gdyz ona nie rozklada sie na plasko. W zwiazku z tym musialam dokupowac spacerowke, ktorej oparcie rozklada sie na plasko. Ja teraz bede kupowala wozek ze spacerowka z oparciem rozkladanym na plasko, w razie gdyby mi dzidzia wyrosla za szybko z gondoli.

Ja na temat poduszki jeszcze zbytnio nie będę się wypowiadać bo dopiero spędziłam z nią 1 noc. mąż jak ja zobaczył to mówi ze rozumie że on ląduje na podłodze, :) ale nie było tak źle zmieściliśmy się , spałam na niej chociaż nad ranem odłożyłam ją na bok bo chciałam plecy wyprostować

co do poduszki mam taką w kształcie litery c i w pierwszej ciąży spałam z nią cały czas od ok 16 tc do końca... w tej ciąży mam swoje fazy czasem z nią śpię a czasem mnie denerwuje i śpię bez.... ale najczęściej zasypiam z nią a w nocy jak nie mogę się obrócić to wylatuje na podłogę:-D

fajne :-)

Dziewczynki powiedzcie mi: jakie prześcieradło najlepiej dla Malutka do łóżeczka? Frotte, flanela, jersey?
Rozmyślam powoli o łóżeczku i zgłupiałam już przy prześcieradle :-D
Ciekawa jestem co będzie dalej :laugh2:

ja mam zwykle bawełniane i jest git. materac do tego gryka/kokos, poduszka klinowa i niech Bąbel śpi :-)

dziewczyny ja mam kurtkę z głowy, w galerii była jedna ciążowa, czarna z H&M za 199 zł, najpiękniejsza nie jest, ale będzie mi ciepło i lepiej wygląda bez zapiętego paska, coś w ten deseń (fotka z internetu, ale trzeba samemu przymierzyć, M była malutka, a w XL rękawy miałam do podłogi, mam nadzieję, że z L nie wyrosnę...
images

jak się zapiszecie na stronie h&m do newslettera to dostaniecie zniżkę -25% na jedną rzecz ;-) ja mam nadzieję że się w swoją starą kurtkę zmieszczę

Dla mnie zakupy dla siebie to straszna męczarnia:-) miesiąc temu kupiłam sukienkę na wesele, a w poniedziałek stwierdziłam, że źle w niej wyglądam:-) więc zaczełam szukać drugiej:-) no tragedia...te co były dobre na brzuszek to nie mogłam dopiąć w biuście i na odwrót:-) w końcu udało się znaleść, ale to już takie kupowanie na siłe. Bardziej byłam zadowolona z zakupów dla małej:-) ostatnio w biedronie kupiłam body, a wczoraj w lidlu mieli mięciutkie bluzy:-)

reklama
Monika no ja Ci z tym nie pomogę :)

za to dzisiaj przyszła wielka paczka wylicytowana na allegro (mówiłam już, że w lumpkach nie umiem się odnaleźć?) różne ubranka na 0-6 mcy niektóre z metkami, tylko jedna czapka zniszczona a reszta w super stanie, raptem w dwóch bodziakach widać ślady użytkowania i prania.. generalnie 33 sztuki za całe 45,99 zł plus przesyłka (15zł) generalnie tyle to bym zapłaciła za pajace, sweterki, ogrodniczki i to ze dwie sztuki bym kupiła :szok:

Do góry