reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

Ja tez będę kupować lozeczko na allegro w całym zestawie czyli plus materac komplet pościeli do tego ochroniarze i baldachim w komplecie lozeczko chce w kolorze białym a całe przybranie jasny pudrowy roz a mój m nie jest przekonany co do różu ale mam jeszcze czas na to żeby zmienił zdanie :) też rozglądam się za wózkiem 3 w1 ale chce żeby był na stelazu aluminium a gondola spacerowka kubelkowe bo bardzo mi się podobaja też w przystępnej cenie ale ciężko mi znaleźć kubelkowe bo te co są w sprzedaży na allegro to nie to co mi się podoba

reklama
Vani jak moge Ci doradzic. Moj Pawel w wieku 4 miesiecy wyrosl mi z gondoli.. a ze jeszcze nie siedzial to nie nadawal sie di spacerowki kubelkowej, gdyz ona nie rozklada sie na plasko. W zwiazku z tym musialam dokupowac spacerowke, ktorej oparcie rozklada sie na plasko. Ja teraz bede kupowala wozek ze spacerowka z oparciem rozkladanym na plasko, w razie gdyby mi dzidzia wyrosla za szybko z gondoli.

Ja na temat poduszki jeszcze zbytnio nie będę się wypowiadać bo dopiero spędziłam z nią 1 noc. mąż jak ja zobaczył to mówi ze rozumie że on ląduje na podłodze, :) ale nie było tak źle zmieściliśmy się , spałam na niej chociaż nad ranem odłożyłam ją na bok bo chciałam plecy wyprostować

co do poduszki mam taką w kształcie litery c i w pierwszej ciąży spałam z nią cały czas od ok 16 tc do końca... w tej ciąży mam swoje fazy czasem z nią śpię a czasem mnie denerwuje i śpię bez.... ale najczęściej zasypiam z nią a w nocy jak nie mogę się obrócić to wylatuje na podłogę:-D

fajne :-)

Dziewczynki powiedzcie mi: jakie prześcieradło najlepiej dla Malutka do łóżeczka? Frotte, flanela, jersey?
Rozmyślam powoli o łóżeczku i zgłupiałam już przy prześcieradle :-D
Ciekawa jestem co będzie dalej :laugh2:

ja mam zwykle bawełniane i jest git. materac do tego gryka/kokos, poduszka klinowa i niech Bąbel śpi :-)

dziewczyny ja mam kurtkę z głowy, w galerii była jedna ciążowa, czarna z H&M za 199 zł, najpiękniejsza nie jest, ale będzie mi ciepło i lepiej wygląda bez zapiętego paska, coś w ten deseń (fotka z internetu, ale trzeba samemu przymierzyć, M była malutka, a w XL rękawy miałam do podłogi, mam nadzieję, że z L nie wyrosnę...
images

jak się zapiszecie na stronie h&m do newslettera to dostaniecie zniżkę -25% na jedną rzecz ;-) ja mam nadzieję że się w swoją starą kurtkę zmieszczę

Dla mnie zakupy dla siebie to straszna męczarnia:-) miesiąc temu kupiłam sukienkę na wesele, a w poniedziałek stwierdziłam, że źle w niej wyglądam:-) więc zaczełam szukać drugiej:-) no tragedia...te co były dobre na brzuszek to nie mogłam dopiąć w biuście i na odwrót:-) w końcu udało się znaleść, ale to już takie kupowanie na siłe. Bardziej byłam zadowolona z zakupów dla małej:-) ostatnio w biedronie kupiłam body, a wczoraj w lidlu mieli mięciutkie bluzy:-)

reklama
Monika no ja Ci z tym nie pomogę :)

za to dzisiaj przyszła wielka paczka wylicytowana na allegro (mówiłam już, że w lumpkach nie umiem się odnaleźć?) różne ubranka na 0-6 mcy niektóre z metkami, tylko jedna czapka zniszczona a reszta w super stanie, raptem w dwóch bodziakach widać ślady użytkowania i prania.. generalnie 33 sztuki za całe 45,99 zł plus przesyłka (15zł) generalnie tyle to bym zapłaciła za pajace, sweterki, ogrodniczki i to ze dwie sztuki bym kupiła :szok:

Do góry