reklama
monikamarcina
Fanka BB :)
Dzisiaj Liwka dostala kocyk. A mama dwa swetry z house'a za cale 56 zł. jeden fajny fioletowy z wielkim znakiem zapytania w kolorze oczojebnego rozu
monikamarcina
Mialam chrapke na kombinezon w rozm 80 ale jaki laaaady... rozowy intensywny w taki norweski wzor. Kosztowal 56 zł. No ale ... gdybym byla sama to bym kupila ale mnie M na ziemie sprowadzil, ze na za rok jeszcze zdarze kupic.
karolina19xm
Dzięki dziewczyny, teraz szukam botków dla siebie ale ciężko mi idzie bo mi się wydaje że teraz jest moda na męskie buty :-/
monikamarcina
Karolina weeeez ja juz jestem zalamana.. mnie sie tez nie podoba ta moda. I jak sie wkurze to kupie sobie ocieplacze do kaloszy i tak bede popierniczac...
chusteczki z rossmana są świetne i tańsze a ja nawet przecinam je na połowe i mam na dużej znaczy na więcej prań i sa świetne. w Auchan też można kupić.
karolina gratuluje udanego łupu
ja dziś bylam z mezem w lupku bo miał czas a nie ma w czym chodzić a że do galerii nie lubie chodzić to wzielam go do lumpka kupil sobie 2 pary spodni i sweter (nie był ponoc zadowolony nie wiem czemu) ja kupiłam spodnie dresowe dla syna i sobie sukienke. Ide na wesele 26 grudnia i kompletnie nie mam pojęcia za całoże. Mąż jest świadkiem a ja musze jakoś wyglądać.
karolina gratuluje udanego łupu
ja dziś bylam z mezem w lupku bo miał czas a nie ma w czym chodzić a że do galerii nie lubie chodzić to wzielam go do lumpka kupil sobie 2 pary spodni i sweter (nie był ponoc zadowolony nie wiem czemu) ja kupiłam spodnie dresowe dla syna i sobie sukienke. Ide na wesele 26 grudnia i kompletnie nie mam pojęcia za całoże. Mąż jest świadkiem a ja musze jakoś wyglądać.
Czesc kobietki przepraszam za długą nieobecnosc dziecie przeziebione imprezy rodzinne i dopiero się ogarnelam. Zaczęłam tez kompletowac wszystko dla córci. Kupilam ostatnio w lumpku 2 kombinezony za grosze. Jeden z h &m drugi early days. Za dwa przewrotna cena 28zl h&m cale 4zl pochwalę się później fotkami. Kupilam w zeszlym tygodniu poscielke z sówkami i ochraniacz 3m ogarnia cale łóżeczko. A dzis wybieram sie po posciel wypelniacz i materac i proszę was o pomoc nie mam pojęcia jaki rodzaj. Wiem zecstarsza miala gryke i kokis i to była porazka nie chciała na nim spac....i spala na wersalce...lozeczko poszlo szybko w odstawke. Prosze was o pomoc.
reklama
monikamarcina
Elcia nie pomoge, ja bede kupowala wlasnie taki gryka kokos.