reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

karolina świetne ciuszki, a ja po prostu zachwycona jestem tymi misiami z uszkami, też taki wyrwałam misiowaty tylko welurowy i czerwony, jak nie założę to będzie jako dekoracja w pokoju:tak:

reklama
Karolina oba są świetne! Ja takiego misia na allegro kupiłam, też używkę ale stan idealny. Jednak dałam ok 35 zł :D Twój zakup korzystniejszy :)

Mialam chrapke na kombinezon w rozm 80 ale jaki laaaady... rozowy intensywny w taki norweski wzor. Kosztowal 56 zł. No ale ... gdybym byla sama to bym kupila ale mnie M na ziemie sprowadzil, ze na za rok jeszcze zdarze kupic.

chusteczki z rossmana są świetne i tańsze a ja nawet przecinam je na połowe i mam na dużej znaczy na więcej prań i sa świetne. w Auchan też można kupić.

karolina gratuluje udanego łupu :)

ja dziś bylam z mezem w lupku bo miał czas a nie ma w czym chodzić a że do galerii nie lubie chodzić to wzielam go do lumpka kupil sobie 2 pary spodni i sweter (nie był ponoc zadowolony nie wiem czemu) ja kupiłam spodnie dresowe dla syna i sobie sukienke. Ide na wesele 26 grudnia i kompletnie nie mam pojęcia za całoże. Mąż jest świadkiem a ja musze jakoś wyglądać.

Czesc kobietki przepraszam za długą nieobecnosc :( dziecie przeziebione imprezy rodzinne i dopiero się ogarnelam. Zaczęłam tez kompletowac wszystko dla córci. Kupilam ostatnio w lumpku 2 kombinezony za grosze. Jeden z h &m drugi early days. Za dwa przewrotna cena 28zl h&m cale 4zl ;) pochwalę się później fotkami. Kupilam w zeszlym tygodniu poscielke z sówkami i ochraniacz 3m ogarnia cale łóżeczko. A dzis wybieram sie po posciel wypelniacz i materac i proszę was o pomoc nie mam pojęcia jaki rodzaj. Wiem zecstarsza miala gryke i kokis i to była porazka nie chciała na nim spac....i spala na wersalce...lozeczko poszlo szybko w odstawke. Prosze was o pomoc.

reklama
Do góry