reklama
Katska
Fanka BB :)
Maagsiaa, tak czułam że dziecko się przyzwyczaja i nawet jak były dobre ceny to bratanicy wolałam Pampersów nie kupować, jak Dada się sprawdzały. W szkole rodzenia dosyć dobrze się wypowiadali o Dada.
Mam małą paczkę tych białych pampersów i mam też dwie sztuki darmowych/próbek Dada. Co później to nie wiem. Patrząc się na analizy Sroki, widać że czym bardziej markowy/reklamowany produkt tym więcej chemii.
Mam małą paczkę tych białych pampersów i mam też dwie sztuki darmowych/próbek Dada. Co później to nie wiem. Patrząc się na analizy Sroki, widać że czym bardziej markowy/reklamowany produkt tym więcej chemii.
vanilijka
Zostanę mamą :)
U mnie w szkole rodzenia tez chwalili a do tego na porodowce dade tylko polecaja bo najmniej uczula
LADYLI
Katska a wrzucisz linka do tej sroki analizy pampersów bo kurcze strona coś mi szwankuje i nie mogę znaleśc, Będę wdzieczna:-)
Katska
Ladyli, Sroka nie przeanalizowała pieluch niestety, tylko wpisała na co zwrócić uwagę. Ja generalnie nawiązałam do jej wniosków po analizie kosmetyków czy chusteczek.
A strona to: Sroka o....
Niestety piszę z komórki i strona wyświetla mi się jako blog, ale w menu po prawej stronie był jej komentarz, przy pielęgnacji o ile dobrze pamiętam.
A strona to: Sroka o....
Niestety piszę z komórki i strona wyświetla mi się jako blog, ale w menu po prawej stronie był jej komentarz, przy pielęgnacji o ile dobrze pamiętam.
Ostatnia edycja:
Patrycja2301
Ja kupiłam na razie pampers newborn premium care. Paczkę 1 - 72szt. I dwie paczki dwójek z tej samej serii.
Zor zagięłaś mnie z tą matą i melodyjkami. Nie wnikałam jeszcze, bo to ma być prezent od teściów po narodzinach dziecka. Wysłałam zapytanie do sprzedającego i jak się coś dowiem to dam znać
i jak? i jak? Odpisał Ci?
reklama