reklama
karolina19xm
Fanka BB :)
Ja w pracy często używałam huggies zielone u dzieciaczków i bardzo je lubiłam więc teraz dla sobie też takie kupiłam, jak się nie sprawdzą to zmienię ;-)
A ja ostatnio robie akcje wlasnie na kupowanie tych marek dyskontowych zeby posprawdzac ktore spasuja. Dawniej nieswiadoma jakos zawsze te pampersowe kupowałam bo naiwnie myslalam ze idzie za tym jakosc :-( teraz kupilam pieluszki z roznych firm i po otwarciu najbardziej smierdza chemia wlasnie te pampersowe :-o a najmniej rossmana. Zobaczymy jak z przeciekaniem bedzie.
I czytam juz etykiety bo tez myslalam ze jak dla kobiet w ciazy albo hypoalergiczny to ze lepszy a tu doopa - zadnych regulacji prawnych nie ma i wlasciwie kazdy moze sobie napisac hypoalergiczny. :-(
I czytam juz etykiety bo tez myslalam ze jak dla kobiet w ciazy albo hypoalergiczny to ze lepszy a tu doopa - zadnych regulacji prawnych nie ma i wlasciwie kazdy moze sobie napisac hypoalergiczny. :-(
Katska
Fanka BB :)
Pierwszą paczkę pieluch kupiłam białe pampersy new born. Później pewnie się przestawię na inne. Wasze sugestie i doświadczenia miłe widziane :-)
Mój brat kupował dziecku biedronkowe Dada. I były ok.
Raz kupił paczkę Huggies, to szybko zrezygnował. O ile dobrze pamiętam były sztywne i śmierdziały chemią.
Mój brat kupował dziecku biedronkowe Dada. I były ok.
Raz kupił paczkę Huggies, to szybko zrezygnował. O ile dobrze pamiętam były sztywne i śmierdziały chemią.
Katska oby dupka sie nie uczulila na inne pampy
Ja uzywalam z Mila happy 1, byly ekstra, pozniej dostalam pelno z Dady i uzywalam ich, ale 3 byly beznadziejne wg mnie, wiec zmienilam na pampers pomaranczowe i tez byly do du**. Kupilam na mega promocji pampers zielone i jestem mega zadowolona, jednak, gdy zabraklo mi pampow bedac u trsciow, ubralam Mili z Dady od szwagierki i miala takie czulenie, ze az krew z ran leciala
Dlatego teraz jestesmy ciagle na Pampers zielonych, drogie sa, ale i wydajne
Natomiast dla Ali kupilam Happy 1 i zamierzam ciagle uzywac tej firmy
Pampers bardzo szybko "uzaleznia" pupke
Ja uzywalam z Mila happy 1, byly ekstra, pozniej dostalam pelno z Dady i uzywalam ich, ale 3 byly beznadziejne wg mnie, wiec zmienilam na pampers pomaranczowe i tez byly do du**. Kupilam na mega promocji pampers zielone i jestem mega zadowolona, jednak, gdy zabraklo mi pampow bedac u trsciow, ubralam Mili z Dady od szwagierki i miala takie czulenie, ze az krew z ran leciala
Dlatego teraz jestesmy ciagle na Pampers zielonych, drogie sa, ale i wydajne
Natomiast dla Ali kupilam Happy 1 i zamierzam ciagle uzywac tej firmy
Pampers bardzo szybko "uzaleznia" pupke
ja z kolei przeleciałam przez pampersy hugissy dady i rosmannowskie babydreamy.... najlepiej sprawdziły się dady i dalej jesteśmy im wierne. skoro nic się nie dzieje i nam nie przeciekają nie widzę sensu przepłacać;-)
Dla Asi na próbę kupiłam paczkę dady i paczkę pampersów zielonych i zobaczymy jak będzie
chyba każda mała doopka ma inne wymagania
Dla Asi na próbę kupiłam paczkę dady i paczkę pampersów zielonych i zobaczymy jak będzie
chyba każda mała doopka ma inne wymagania
Ostatnia edycja:
reklama