reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

reklama
Ktoś to pisze tego bloga to jest chyba nie poważny bo już w dziale chusteczek jest całkiem inna opinia odnośnie tych samych chusteczek

Huggies, Natural Care, Chusteczki pielęgnacyjne, nawilżane

Huggies Baby Wipes Natural Care - specjalne, nawilżane chusteczki pielęgnacyjne. Ich unikalna struktura sprawia, że są elastyczne i grube, a przy tym niezwykle mięciutkie i delikatne. Dzięki starannie i odpowiednio dobranym składnikom, idealnie nadają się do pielęgnacji wyjątkowo wrażliwej skóry Waszych pociech. Bezzapachowe. Chusteczki pielęgnacyjne Huggies Baby Wipes zawsze możecie mieć pod ręką, a specjalnie zaprojektowane opakowanie, w którym zastosowano unikalny system wielokrotnego otwierania, będzie stale utrzymywało je odpowiednio nawilżone.

Skład:

• Aqua,
  • Aloe Barbadensis Leaf Extract - sok z liści aloesu, właściwości silnie nawilżające, regenerujące i przeciwzapalne
  • Tocopheryl Acetate - pochodna witaminy E, wzmacnia barierę naskórkową, substancja o działaniu antyoksydacyjnym
  • Potassium Laureth Acetate - środek powierzchniowo-czynny
  • Potassium Laureth Phosphatate - środek powierzchniowo-czynny
  • Glycerin - substancja nawilżająca,
  • Polysorbate 20 - emulgator
  • Tetrasodium EDTA - konserwant
  • Methylisothiazolinone - konserwant
  • Methylparaben - konserwant
  • Malic Acid - regulator pH
  • Parfum

Srocze wnioskiJestem zaskoczona, bo jest na prawdę fajnie. Nie nawalone konserwantów, cenne składniki na pierwszych miejscach. Pierwsze na prawdę godnie polecenia chusteczki !!!! .

Bo ten ranking to ona tworzyła w styczniu 2013, a niby w 2014 skład się zmienił.
Ja nie sugerując się w ogóle jej stroną tylko swoją główką kupiłam w ciemno kilka rzeczy i ostatnio przeglądając jej rankingi okazało się że wybrałam jedne z lepszych. Po prostu nie biorę nic co ma parabeny, peg itp. im krótszy skład tym lepiej. No i jak się okazuje niemarkowe rzeczy są w sumie najlepsze.

Chodzi o to, że zmienili skład, że był ok a teraz jest gorszy dużo i już ich nie poleca..
A najbardziej poleca, chusteczki z Netto Tibelly baby sensitive
i z Reala Real, TiP Baby wet wipes

Prawda wykupił ich Auchan, ale jeszcze produkty realowskie są dostępne.. Sroka oliwkę dla dzieci polecała też z tip'a

reklama
noto skoro tak to zwracam honor portalowi :)

No już auchan przejął reale ale ponoć niektóre markety dalej będą realami bo nie może być za dużo Auchanów koło siebie jakas tam ustawa o konkurencji itp., dlatego ja mam dosłownie rzut beretem do reala i on zostanie realem tylko ze produkty auchana z tego co mi znajoma opowiadała co pracuje w realu-auchanie.

Do góry