reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

reklama
Tak wiec podzielę się z wami co ostatnio kupiliśmy dla naszej córeczki :):-)

Taką hustawke już przyszła jest prze słodka już nie mogę się doczekać żeby włażyc do niej małą :-):-) *Leo*Huśtawka Graco dla noworodków SWEETPEACE (4937395379) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.:-)

i po intensywnym poszukiwaniu wózka wybraliśmy wkońcu taki Wózki dziecięce BEBETTO - Nowoczesne wózki dziecięce - Producent wózków dziecięcych - - LUCA kolor LO208 z tym że jest mega róznica w kolorze na zdjęciu a na żywo , na zdjęciu jest taki niebieski a na żywo jest jaśniejszy coś ala błękitny jeans. bo mnie już coś chciało trafić bo w tych sklepach same czarne , brązowe bo jak twierdzi sprzedawca nie sprowadzają kolorowych bo się brudzą jak ludzie dotykają a nie chciałam zamawiać w ciemno koloru bo mój m na tablecie ma inny kolor wózka a ja na laptopie inny a w sklepie jeszcze inny wiec zjeździliśmy chyba pół sląska i wkońcu zobaczyłam ten i od razu mi się spodobał. wiem będzie dziewczynka ale chciałam wózek uniwersalnego koloru bo jak się nic nie zmieni chcemy mieć za jakiś czas drugie szczęście wiec już byśmy nie kupowali wózka,

Zor zagięłaś mnie z tą matą i melodyjkami. Nie wnikałam jeszcze, bo to ma być prezent od teściów po narodzinach dziecka. Wysłałam zapytanie do sprzedającego i jak się coś dowiem to dam znać;)
Ladyli wózek fajny, choć na zdjęciu kolor faktycznie dość ciemny;) jeans to fajny kolor i każdy go lubi;)

Monia ja też spojrzałam na mego męża jak na głupiego ze tyle kasy za huśtawkę jak mi ja pokazał bo ja chciałam coś podobnego i tańszego ale mój m poczytał opinie i właściwie huśtawka nie ma żadnych wad poza ceną ale jak ktoś napisał za wygodę się płaci. dlatego to była decyzja mojego m bo powiedział ze jego córeczka ma mieć wszystko co najlepsze :-)

Ladyli to juz widac ze bedzie coreczka tatusia :-D fajnie ;-)

Tak to jest z zakupami ze zadna z nas nie uniknie bubli nawet ta co po raz kolejny zostaje mama. Nawet ubranka kazdy moze wolec inne a samych zapiec bodziakow chyba z 5 rodzajow jest :-o. Ja jutro dokupie po badaniach jeszcze kosmetyki do szpitala i chyba koniec z zakupami aczkolwiek nie zarzekam się bo pewnie będąc w rosmanie zahacze o jakis dziecięcy sklep :-D

reklama
Pewnie. Chociaz ja staram sie teraz dosyc racjonalnie podchodzic. Szwagierka sie obudzila, teraz kiedy ja juz mam nie dosc, ze kupione to i przygotowane dla mlodej, to ona kombinuje ze moze chcialaby nam cos kupic. Wymyslila jakies lozeczko mojzesza sie niby nazywa. Tpo chynba taki wozeczek czy kolyska na kolkach, ze mozesz dziecko wsadzic i wozic za soba po domu. Nie potrzebuje czegos takiego i to powiedzialam... to wymyslila kobinezon.. fajne, tylko mam 3 hehehe...
Ciezko mi cos kupic, bo ja duzo rzeczy po mlodym mialam. Wiec bidna ma teraz problem :)))

Do góry