reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

Jedziemy w końcu ogarnąć temat wózków..nadal nic nie wybrałam:/ i nie mam pojęcia co wybrać [emoji17] poczytałam i mam tylko mętlik w głowie..

reklama
Dziewczyny, które kupiły camarelo, jakie macie pierwsze wrażenia? Bo u nas akurat się sprzedały i mogę zamówić w ciemno co niezbyt mnie przekonuje?

Zor mi moj camarello bardzo sie podoba a dzis jak wracalam od gina widzialam różowe camarello tez slicznie wyglada wrecz cukierkowo tak poobserwowalam ze świetnie sie prezentuje :-D podoba mi sie ze jest prosty w obsludze leciutki i swietnie się prowadzi :-D

podpisuję się pod tym co napisały dziewczyny.... kocham moje beżowe camarello:-D

aisha... u mnie jednak się okazało że instrukcja i taka gruba książecka były w środku :-) ale mój mąż i tak poskładał bez bo stwierdził że to mega proste... zajęło mu to dosłownie chwile ale chyba dlatego że przy Ali miał trening na x landerze :-D

No u nas nie było instrukcji.
Tzn samo składanie nie było trudne tylko dużo siły wymagało aby te druty w gondoli na właściwe miejsce wepchnac.
I się denerwował jak kobieta ma sobie sama dać radę z tym.

Dzięki dziewczyny za info [emoji4] oczywiście ze mną jest tak, że jadę po np namiot a wracam z sankami..więc.. nie udało mi się zobaczyć na żywo.. w jednym sklepie w którym bywa..5 sprzedawców nawet się nie zainteresowało..choć byliśmy dobre 20 minut i kilka rundek zrobiliśmy bo chcieliśmy na żywo zobaczyć fotelik ferrari.. w międzyczasie oblukałam wózek, który był tylko troszkę cięższy od camarelo i tyle[emoji17]
Pojechaliśmy zobaczyć w innym sklepie bo nadal mam alergię na obsługę "wisi mi wszystko" i tam stał wózek na który w sumie się zdecydowaliśmy [emoji1]
Wieczorne zdjęcie nie oddaje koloru..

Załączniki

• uploadfromtaptalk1420529670742.jpg
    uploadfromtaptalk1420529670742.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 73
Tak, sprzedawca pokazywał jeszcze jakieś tako w ramach lekkiego wózka na pompowanych kołach ale tutaj wygrały te amortyzatory i system pamięci przednich kół

reklama
Do góry