reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

Jedziemy w końcu ogarnąć temat wózków..nadal nic nie wybrałam:/ i nie mam pojęcia co wybrać [emoji17] poczytałam i mam tylko mętlik w głowie..

reklama
Dziewczyny, które kupiły camarelo, jakie macie pierwsze wrażenia? Bo u nas akurat się sprzedały i mogę zamówić w ciemno co niezbyt mnie przekonuje?

Zor mi moj camarello bardzo sie podoba a dzis jak wracalam od gina widzialam różowe camarello tez slicznie wyglada wrecz cukierkowo tak poobserwowalam ze świetnie sie prezentuje :-D podoba mi sie ze jest prosty w obsludze leciutki i swietnie się prowadzi :-D

podpisuję się pod tym co napisały dziewczyny.... kocham moje beżowe camarello:-D

aisha... u mnie jednak się okazało że instrukcja i taka gruba książecka były w środku :-) ale mój mąż i tak poskładał bez bo stwierdził że to mega proste... zajęło mu to dosłownie chwile ale chyba dlatego że przy Ali miał trening na x landerze :-D

No u nas nie było instrukcji.
Tzn samo składanie nie było trudne tylko dużo siły wymagało aby te druty w gondoli na właściwe miejsce wepchnac.
I się denerwował jak kobieta ma sobie sama dać radę z tym.

Dzięki dziewczyny za info [emoji4] oczywiście ze mną jest tak, że jadę po np namiot a wracam z sankami..więc.. nie udało mi się zobaczyć na żywo.. w jednym sklepie w którym bywa..5 sprzedawców nawet się nie zainteresowało..choć byliśmy dobre 20 minut i kilka rundek zrobiliśmy bo chcieliśmy na żywo zobaczyć fotelik ferrari.. w międzyczasie oblukałam wózek, który był tylko troszkę cięższy od camarelo i tyle[emoji17]
Pojechaliśmy zobaczyć w innym sklepie bo nadal mam alergię na obsługę "wisi mi wszystko" i tam stał wózek na który w sumie się zdecydowaliśmy [emoji1]
Wieczorne zdjęcie nie oddaje koloru..

Załączniki

• uploadfromtaptalk1420529670742.jpg
    uploadfromtaptalk1420529670742.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 67
Tak, sprzedawca pokazywał jeszcze jakieś tako w ramach lekkiego wózka na pompowanych kołach ale tutaj wygrały te amortyzatory i system pamięci przednich kół

reklama
Do góry