reklama
vanilijka
Zostanę mamą :)
Zor mi moj camarello bardzo sie podoba a dzis jak wracalam od gina widzialam różowe camarello tez slicznie wyglada wrecz cukierkowo tak poobserwowalam ze świetnie sie prezentuje podoba mi sie ze jest prosty w obsludze leciutki i swietnie się prowadzi
podpisuję się pod tym co napisały dziewczyny.... kocham moje beżowe camarello
aisha... u mnie jednak się okazało że instrukcja i taka gruba książecka były w środku :-) ale mój mąż i tak poskładał bez bo stwierdził że to mega proste... zajęło mu to dosłownie chwile ale chyba dlatego że przy Ali miał trening na x landerze
aisha... u mnie jednak się okazało że instrukcja i taka gruba książecka były w środku :-) ale mój mąż i tak poskładał bez bo stwierdził że to mega proste... zajęło mu to dosłownie chwile ale chyba dlatego że przy Ali miał trening na x landerze
Dzięki dziewczyny za info [emoji4] oczywiście ze mną jest tak, że jadę po np namiot a wracam z sankami..więc.. nie udało mi się zobaczyć na żywo.. w jednym sklepie w którym bywa..5 sprzedawców nawet się nie zainteresowało..choć byliśmy dobre 20 minut i kilka rundek zrobiliśmy bo chcieliśmy na żywo zobaczyć fotelik ferrari.. w międzyczasie oblukałam wózek, który był tylko troszkę cięższy od camarelo i tyle[emoji17]
Pojechaliśmy zobaczyć w innym sklepie bo nadal mam alergię na obsługę "wisi mi wszystko" i tam stał wózek na który w sumie się zdecydowaliśmy [emoji1]
Wieczorne zdjęcie nie oddaje koloru..
Pojechaliśmy zobaczyć w innym sklepie bo nadal mam alergię na obsługę "wisi mi wszystko" i tam stał wózek na który w sumie się zdecydowaliśmy [emoji1]
Wieczorne zdjęcie nie oddaje koloru..
Załączniki
reklama