reklama
Kasia2015
Fanka BB :)
an a to świnie, jak można ukraść dziecku wózek, szukaj u tych co ukradli może już swoje odchowali małpiszony zdenerwowałam się, u nas stoją na klatkach, jeszcze czasami przykryję kołderką żeby nic nie wleciało jak jest odkryta, a tu rzezimieszki oby im też ukradlirozumiem złodzieja wszystko można ukraść, ale nie dziecku
Kasia dokladnie, ale ludzie sa na tyle perfidni, ze nie maja skrupulow i kradna wszystko. Mojemu tacie zwineli cala siatke z ogrodzenia na dzialce, jakies 70m :O
A nawet i kradli ubrania z suszarki, ktora byla na klatce schodowej :O
A nawet i kradli ubrania z suszarki, ktora byla na klatce schodowej :O
monikamarcina
Ludzie wezma wszystko. Dlatego ja swoj wozek targalam codziennie na czwarte pietro w calosci.
reklama
Kasia2015
wiecie wszędzie kradną, mojej siostrze jak budowała dom, też całą hydraulikę wynieśli, ale w tym wypadku okradają maleńkie dziecko po prostu świnie
anglestw pamiętaj przy eko skórze o lecie, tu mi zwróciła sprzedawczyni uwagę na aspekt nagrzewania się, ale to tylko taka moja dygresja, nie to żebym odradzała, bo doświadczenie zerowe;-)
anglestw pamiętaj przy eko skórze o lecie, tu mi zwróciła sprzedawczyni uwagę na aspekt nagrzewania się, ale to tylko taka moja dygresja, nie to żebym odradzała, bo doświadczenie zerowe;-)