reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

ja miałam przy pierwszym dziecku ABC baby desting primo jako spacerówka i bylam bardzo zadowolona potem mi ukradli z klatki schodowej :( ale jako drugi wózek będę takiego szukać bo bylam bardzo zadowoolona

reklama
an a to świnie, jak można ukraść dziecku wózek, szukaj u tych co ukradli może już swoje odchowali małpiszony:) zdenerwowałam się, u nas stoją na klatkach, jeszcze czasami przykryję kołderką żeby nic nie wleciało jak jest odkryta, a tu rzezimieszki oby im też ukradli:wściekła/y:rozumiem złodzieja wszystko można ukraść, ale nie dziecku

Kasia dokladnie, ale ludzie sa na tyle perfidni, ze nie maja skrupulow i kradna wszystko. Mojemu tacie zwineli cala siatke z ogrodzenia na dzialce, jakies 70m :O
A nawet i kradli ubrania z suszarki, ktora byla na klatce schodowej :O

Kurcze ubrania z suszarki no to juz przesada... W rodzinie z nowo budowanego domu ukradli okna zamontowane, rurki co, druty ze scian wiec w sumie juz nic nie powinno mnie zdziwić...

Dziewczyny bo ja dopiero się wkręcam w temat wózków :-p
czy któraś z Was może zakupiła Tako Baby Heaven Exclusive? Ten z eco skóry?

ukradli z bloku gdzie jest domofon z 9 pietra i jeszcze na dodatek ogrodzony blok i kamera policyjna przed wejściem do bloku co si eokazalo kamera skierowana w inna ulice. teraz to kupie sobie blokadę jak do roweru.

Kurcze no za chwile to z matka i dzieckiem by ukradli! Nie raz widzialam w bloku u tescia i przez mysl mi nie przeszlo ze moga zwinac...

reklama
wiecie wszędzie kradną, mojej siostrze jak budowała dom, też całą hydraulikę wynieśli, ale w tym wypadku okradają maleńkie dziecko po prostu świnie

anglestw
pamiętaj przy eko skórze o lecie, tu mi zwróciła sprzedawczyni uwagę na aspekt nagrzewania się, ale to tylko taka moja dygresja, nie to żebym odradzała, bo doświadczenie zerowe;-)

Do góry