reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

ja miałam przy pierwszym dziecku ABC baby desting primo jako spacerówka i bylam bardzo zadowolona potem mi ukradli z klatki schodowej :( ale jako drugi wózek będę takiego szukać bo bylam bardzo zadowoolona

reklama
an a to świnie, jak można ukraść dziecku wózek, szukaj u tych co ukradli może już swoje odchowali małpiszony:) zdenerwowałam się, u nas stoją na klatkach, jeszcze czasami przykryję kołderką żeby nic nie wleciało jak jest odkryta, a tu rzezimieszki oby im też ukradli:wściekła/y:rozumiem złodzieja wszystko można ukraść, ale nie dziecku

Kasia dokladnie, ale ludzie sa na tyle perfidni, ze nie maja skrupulow i kradna wszystko. Mojemu tacie zwineli cala siatke z ogrodzenia na dzialce, jakies 70m :O
A nawet i kradli ubrania z suszarki, ktora byla na klatce schodowej :O

Kurcze ubrania z suszarki no to juz przesada... W rodzinie z nowo budowanego domu ukradli okna zamontowane, rurki co, druty ze scian wiec w sumie juz nic nie powinno mnie zdziwić...

Dziewczyny bo ja dopiero się wkręcam w temat wózków :-p
czy któraś z Was może zakupiła Tako Baby Heaven Exclusive? Ten z eco skóry?

ukradli z bloku gdzie jest domofon z 9 pietra i jeszcze na dodatek ogrodzony blok i kamera policyjna przed wejściem do bloku co si eokazalo kamera skierowana w inna ulice. teraz to kupie sobie blokadę jak do roweru.

Kurcze no za chwile to z matka i dzieckiem by ukradli! Nie raz widzialam w bloku u tescia i przez mysl mi nie przeszlo ze moga zwinac...

reklama
wiecie wszędzie kradną, mojej siostrze jak budowała dom, też całą hydraulikę wynieśli, ale w tym wypadku okradają maleńkie dziecko po prostu świnie

anglestw
pamiętaj przy eko skórze o lecie, tu mi zwróciła sprzedawczyni uwagę na aspekt nagrzewania się, ale to tylko taka moja dygresja, nie to żebym odradzała, bo doświadczenie zerowe;-)

Do góry