reklama
Kasia też taki oglądałam i nawet mi się spodobał ale K. obejrzał fotelik, który można dokupić i nie było ani info o testach ani homologacji a jak złapał zaczepy do pasów to ponoć całe chodziły.. I nie wiem czy ten typ tak ma czy akurat taki się na wystawie trafił.. no i fioletowy był i K.twierdzi, że to nie kolor dla chłopaka.. a ja? lubię fiolet
I wpina się ten maxi cosi w te adaptery od producenta? Nam babka powiedziała, że za adaptery do takich z atestami trzeba dopłacić ok 200zl..:/ plus odpowiednia cena za fotelik ale myślę, że mało kto pyta o takie rzeczy a pewnie chce sprzedać razem bo ma tak na sklepie..więc ten fotelik by jej został..a tak..z nas kupców raczej mieć nie będzie [emoji6]
Zor a co to za sklep? My zakupy w słoniu zrobiliśmy i powiem Ci że zadowolona jestem i wybór maja spory bo np. danego modelu były praktycznie wszystkie kolory wózków co jest super bo można sobie na żywo obejrzeć, a z rabatem cena jak na allegro
reklama
Wyczytałam na forum, że w czmp dziewczyny polecają i mają znośne ceny a i jakiś rabat też się znalazł..Ale pani chyba miała gorszy dzień albo ja w tej ciąży się jakaś inna zrobiłam i na niemiłych sprzedawców reaguję alergią[emoji48] i nie chodzi o to, że mają skakać wkoło.. no ale burczeć pod nosem jakby byli tam za karę?
W słoniu też byliśmy tym na pojezierskiej ale na chwilkę tylko..o tym słoniu Aniu mówisz? A rabat ten z ulotki z warsztatów?
W słoniu też byliśmy tym na pojezierskiej ale na chwilkę tylko..o tym słoniu Aniu mówisz? A rabat ten z ulotki z warsztatów?