właśnie miałam tego na rzep.... ale po ok 4-5 próbach dałam sobie spokój i sprzedałam ten wynalazek na allegro..... ja myślę że to od dziecka zależy, jednym pasuje innym nie.... u mnie w szpitalu pętają dziecko w kocyk lub rożek i dzieciak w domu już niczego innego nie zaakceptował...
reklama
monikamarcina
Fanka BB :)
Moj sie nie darl, rozek przydal sie tylko w szpitalu i chyba ze dwa dni w domu. Zeby cieplej bylo. Teraz zamierzam wziac do szpitala rozej, potem jako kocyk do zabawy bedzie mi sluzyl.
U nas w szpitalu pielucha i kocykiem dziecko opatulaja więc rozka nie biore ale w domu nawet korzystal bo lubil być właśnie uwieziony. Ale tak jak piszecie kazdy dziec to indywidualny egzemplarz i trzeba dopiero patent znalezc
vanilijka
Zostanę mamą :)
Monia ja kupilam rozek ktory pozniej bedzie pelnil funkcje kolderki do wozka bo tak jest uszyty
monikamarcina
Tez spoko
Vani ja też mam zamiar przerobić rożek na kołdrę do wózka.. jak w końcu go wybiorę i zamowie [emoji12] trzeba tylko wyjąć usztywnienie a wstążki do wiązania raczej przeszkadzać nie będą[emoji6]
Mam pytanie co do wózka i procedury zamawiania..płaci się całość przy zamawianiu czy tylko zaliczkę a resztę przy odbiorze?
Mam pytanie co do wózka i procedury zamawiania..płaci się całość przy zamawianiu czy tylko zaliczkę a resztę przy odbiorze?
karolina19xm
Ja kupiłam rożek i mam też taki cienki mini otulacz wygląda jak z polaru, kupiłam go za grosze w lumpeksie wygląda jak nowy, a jak się nie przyda to trudno
Muszę się pochwalić że w końcu kupiliśmy wózek! ja się teraz na nic nie umiem zdecydować, zawsze mi coś nie pasuje :/ dziś się nie mogłam zdecydować czy chcę frytki czy zapiekankę, a co dopiero jaki wózek kupić hehe ale jest po porównaniach w różnych sklepach i przeczytaniu miliona opinii wzięliśmy camarelo sevilla z nowej kolekcji oczywiście nie wszystko mi pasuje ale jakoś muszę z tym żyć heh
Muszę się pochwalić że w końcu kupiliśmy wózek! ja się teraz na nic nie umiem zdecydować, zawsze mi coś nie pasuje :/ dziś się nie mogłam zdecydować czy chcę frytki czy zapiekankę, a co dopiero jaki wózek kupić hehe ale jest po porównaniach w różnych sklepach i przeczytaniu miliona opinii wzięliśmy camarelo sevilla z nowej kolekcji oczywiście nie wszystko mi pasuje ale jakoś muszę z tym żyć heh
Załączniki
reklama