reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

właśnie miałam tego na rzep.... ale po ok 4-5 próbach dałam sobie spokój i sprzedałam ten wynalazek na allegro..... ja myślę że to od dziecka zależy, jednym pasuje innym nie.... u mnie w szpitalu pętają dziecko w kocyk lub rożek i dzieciak w domu już niczego innego nie zaakceptował...

reklama
Ja mam rożek. Taki najzwyklejszy. Mam nadzieję że juniorowi wystarczy.
Chyba ze charakter odziedziczy po ojcu to będzie leżał rozwalony i nie będzie chciał by go cokolwiek przykrywalo.

Moj sie nie darl, rozek przydal sie tylko w szpitalu i chyba ze dwa dni w domu. Zeby cieplej bylo. Teraz zamierzam wziac do szpitala rozej, potem jako kocyk do zabawy bedzie mi sluzyl.

U nas w szpitalu pielucha i kocykiem dziecko opatulaja więc rozka nie biore ale w domu nawet korzystal bo lubil być właśnie uwieziony. Ale tak jak piszecie kazdy dziec to indywidualny egzemplarz i trzeba dopiero patent znalezc :-D

Vani ja też mam zamiar przerobić rożek na kołdrę do wózka.. jak w końcu go wybiorę i zamowie [emoji12] trzeba tylko wyjąć usztywnienie a wstążki do wiązania raczej przeszkadzać nie będą[emoji6]
Mam pytanie co do wózka i procedury zamawiania..płaci się całość przy zamawianiu czy tylko zaliczkę a resztę przy odbiorze?

Ja kupiłam rożek i mam też taki cienki mini otulacz wygląda jak z polaru, kupiłam go za grosze w lumpeksie wygląda jak nowy, a jak się nie przyda to trudno ;)
Muszę się pochwalić że w końcu kupiliśmy wózek! ja się teraz na nic nie umiem zdecydować, zawsze mi coś nie pasuje :/ dziś się nie mogłam zdecydować czy chcę frytki czy zapiekankę, a co dopiero jaki wózek kupić hehe ale jest :) po porównaniach w różnych sklepach i przeczytaniu miliona opinii wzięliśmy camarelo sevilla z nowej kolekcji ;) oczywiście nie wszystko mi pasuje ale jakoś muszę z tym żyć heh

DSC00383.jpgDSC00385.jpg

Załączniki

• DSC00383.jpg
    DSC00383.jpg
    32,8 KB · Wyświetleń: 77
  • DSC00385.jpg
    DSC00385.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 68
reklama
Mam zamiar 2.01 pojechać do 2 sklepów i coś wybrać a dziadkowie koniecznie chcą płacić więc w sumie dobrze, że resztę przy odbiorze [emoji4]

Do góry