reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

reklama
Jaki cudowny ten wozek! Zakochalam sie w tych wozkach, dlaczego ja mam prawie nowiuski i gdybym tylko wspomniala Dawidowi, ze go sprzedam a kupie nowy camarelo to On mnie wysmieje, a pozniej nawrzeszczy?! No dlaczego?! Haha :D

Monia o to mnie nie pytaj :p mam jeszcze tzw parasolke i coneco spacerowke, ale dwoch wozkow.prowadzic nie bede :p myslalam nad taka dostawka do wozka, wyglada jak deskorolka, ale to drogie cholernie :O wiec pozostaje moja inwencja tworcza haha

Magsia chuste kup i nos na plecach Starsza hehehe... a powaznie to taka dostawka na all to gora 200 zl. Ja zobacze bo nie wiem czy tez nie bede musiala dokupic. Moj mlody taki chetny na spacery ze szok. A nie zapowiada sie ze wroci do prZedszkola przed porodem

Magsia moja siostra między dziećmi ma niespełna 2 lata różnicy i jak się młodszy urodził to kupili wózek dla bliźniąt, w kt. dzieci siedzą jedno za drugim i jeden jeździł w gondoli (opcjonalnie w nosidełku jak z auta gdzieś z nimi wychodziła) a drugi w spacerówce. Bardzo sobie chwaliła ten wózek bo wiadomo mąż w pracy a z dziećmi trzeba na spacer pójść czy jechać na zakupy albo coś załatwić..

Maagsiaa też widziałam takie wózki jak wspomina Kika. Z tym że była to jakaś marka spoza PL (drogie) miał raczej surowe gondole, nie takie śliczniutkie jak Camarello. I nawet nie był to chyba wózek typowo bliźniaczy, tylko miał możliwość wpięcia i gondoli i spacerówki.

O i nawet znalazłam taką kategorię na stronie sklepu:
..:: BOBO WZKI ::.. najlepsze WZKI DZIECICE 2014 - sklep internetowy

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry