reklama
monikamarcina
Fanka BB :)
Tylko dzieciaczki sie drapia i nie wiem co lepsze....
Made tez mam takie zdanie. Zreszta jak po 2 tyg sie pazurki obcina to nie ma szans zeby sie zadziorki wczesniej nie robily na paznokietkach. A z.tego co mi sie jeszcze przypomnialo to my mlodego pielucha wiazalismy zgodnie z zaleceniem szpitalnym zeby czul sie bezpiecznie :-o i lapki mial schowane a raczej niejako zwiazane wiec niedrqpki jak byl uwalniany ;-)
Kasia2015
ewka z tym wiązaniem to u nas na szkole rodzenia położne zwracały uwagę, niby taka banalna rzecz, ale nie zdawałam sobie sprawy, że dzieciątko ma na tyle nieskoordynowane ruchy, że się samo budzi, nie mówiąc już o drapaniu, bo nie wie co ma począć z rączkami;-)
W
wesolutka85
Gość
witajcie dziewczyny
gdyby któraś szukała ubranek dla małej damy to zapraszam
Zestaw Ubranek dla dziewczynki r.56 wyprawka 30szt (4940661890) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
gdyby któraś szukała ubranek dla małej damy to zapraszam
Zestaw Ubranek dla dziewczynki r.56 wyprawka 30szt (4940661890) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Matik2012
Kasia co to za firma tego wózka ?
Wlasnie te nieskoordynowane ruchy byly poprzednio moja zmora - tak mnie hormony wtedy nakrecily ze wydawalo mi sie ze dziecko jest chore skoro takie ka reakcje...
A teraz natknelam sie na smieszny spiworek woombie - popularny niby za granica ale u nas juz tez od jakiegos czasu. Bedzie do przemyslenia zakup jak problemy ze snem sie pojawia choc cena troche odstrasza :-(
A teraz natknelam sie na smieszny spiworek woombie - popularny niby za granica ale u nas juz tez od jakiegos czasu. Bedzie do przemyslenia zakup jak problemy ze snem sie pojawia choc cena troche odstrasza :-(
reklama
Katska
Ewka, o woombie słyszałam na szkole, ale kurczę dzieciak wygląda jak poczwarka ;-)
Dorex, intensywnie myślałam o zakupie tego otulacza z Motherhood (zapinamy na rzep, bo oni jeszcze mają jakieś muślinowe prostokątne otulacze) Nie planuję zakupu typowego rożka, więc wydawało mi się, że ten otulacz będzie wygodny. Może zwykła pielucha i kocyk wystarczy.....
Dorex, intensywnie myślałam o zakupie tego otulacza z Motherhood (zapinamy na rzep, bo oni jeszcze mają jakieś muślinowe prostokątne otulacze) Nie planuję zakupu typowego rożka, więc wydawało mi się, że ten otulacz będzie wygodny. Może zwykła pielucha i kocyk wystarczy.....