reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

reklama
Koshka dzięki za cynk z wypełnieniem. Na allegro to już chyba wszystko można kupić.:-D Popieram zdanie dziewczyn. Testy na żywo są super i człowiek może sobie porównać a potem w necie kupić swojego "mercedesa":p

Zostal mi jeszcze kombinezon i gruba czapa do kupienia ale czekam na sale poswiateczne :-D

Podejście do wózków nr 1. Widziałam dzisiaj i Lupo Comfort i Jedo Fyn 4ds Memo. Jedo wydał mi się .... duży. Lupo delikatniejszy i z prostszą ramą, ale ilość wersji kolorystycznych nie porywa. Sprzedawca polecał x-lander xa. Generalnie polecał porównywanie funkcjonalności wersji spacerowej niż samej gondoli (gondolę używa się krócej). Ciekawe ile wizyt w sklepach nas jeszcze czeka zanim podejmiemy decyzję...

Ewka, kombinezon to był mój pierwszy zakup dla malucha. Bałam się czekać na wyprzedaże, bo to jednak towar sezonowy. Ale i tak udało mi się kupić w miarę rozsądnej cenie w lokalnym sklepie z odzieżą dziecięcą. Celowałam w śpiworek, ale trochę za drogi był w smyku, tymbardziej, że nie będzie na całą zimę tylko luty, marzec (chyba, że Wielkanoc będzie po śniegiem, bo najbliższe święta się nie zapowiadają).

mój mąż się uparł i kupił wózek, no bo się kończył czas aukcji i w ogóle
wolałam ten szary, to był mój drugi typ, ale szary nie przeszedł
w sumie niezły deal, bo mało używany wózek (jeszcze się dopytałam sprzedającego), zadbany
nowy kosztuje ok 1200,- a my go kupiliśmy za 299 + 30 za przesyłkę
patrzyliśmy dzisiaj w kilku sklepach, ale nigdzie tego modelu nie mieli, żeby porównać (niemniej jednak dla mnie wszystkie są takie same XD)
a zatem taki mamy (zdjęcie katalogowe, żeby kolor dobrze widać było)
roan-marita_26.jpg

Załączniki

• roan-marita_26.jpg
    roan-marita_26.jpg
    36,5 KB · Wyświetleń: 55
Kurka nie pomyślałam ze może juz nie byc w sklepach :-(. Rozejrze sie w takim razie. Miałam upatrzony na allegro ale przegapilam zakonczenie aukcji. Choc jak patrze na to co za oknem to moze sie wcale nie przyda w tym roku ;-)

reklama
Do góry