reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

reklama
Koshka dzięki za cynk z wypełnieniem. Na allegro to już chyba wszystko można kupić.:-D Popieram zdanie dziewczyn. Testy na żywo są super i człowiek może sobie porównać a potem w necie kupić swojego "mercedesa":p

Zostal mi jeszcze kombinezon i gruba czapa do kupienia ale czekam na sale poswiateczne :-D

Podejście do wózków nr 1. Widziałam dzisiaj i Lupo Comfort i Jedo Fyn 4ds Memo. Jedo wydał mi się .... duży. Lupo delikatniejszy i z prostszą ramą, ale ilość wersji kolorystycznych nie porywa. Sprzedawca polecał x-lander xa. Generalnie polecał porównywanie funkcjonalności wersji spacerowej niż samej gondoli (gondolę używa się krócej). Ciekawe ile wizyt w sklepach nas jeszcze czeka zanim podejmiemy decyzję...

Ewka, kombinezon to był mój pierwszy zakup dla malucha. Bałam się czekać na wyprzedaże, bo to jednak towar sezonowy. Ale i tak udało mi się kupić w miarę rozsądnej cenie w lokalnym sklepie z odzieżą dziecięcą. Celowałam w śpiworek, ale trochę za drogi był w smyku, tymbardziej, że nie będzie na całą zimę tylko luty, marzec (chyba, że Wielkanoc będzie po śniegiem, bo najbliższe święta się nie zapowiadają).

mój mąż się uparł i kupił wózek, no bo się kończył czas aukcji i w ogóle
wolałam ten szary, to był mój drugi typ, ale szary nie przeszedł
w sumie niezły deal, bo mało używany wózek (jeszcze się dopytałam sprzedającego), zadbany
nowy kosztuje ok 1200,- a my go kupiliśmy za 299 + 30 za przesyłkę
patrzyliśmy dzisiaj w kilku sklepach, ale nigdzie tego modelu nie mieli, żeby porównać (niemniej jednak dla mnie wszystkie są takie same XD)
a zatem taki mamy (zdjęcie katalogowe, żeby kolor dobrze widać było)
roan-marita_26.jpg

Załączniki

• roan-marita_26.jpg
    roan-marita_26.jpg
    36,5 KB · Wyświetleń: 58
Kurka nie pomyślałam ze może juz nie byc w sklepach :-(. Rozejrze sie w takim razie. Miałam upatrzony na allegro ale przegapilam zakonczenie aukcji. Choc jak patrze na to co za oknem to moze sie wcale nie przyda w tym roku ;-)

reklama
Do góry