reklama
Katska
Fanka BB :)
Hej,
Ja teraz śmigam po domu w biustonoszu sportowym. Później pewnie też, choć do szpitala wygodny nie będzie. Przy okazji kupowania koszuli, zamówiłam jeden do karmienia (kosztował ok 15), czekam na przesyłkę, żeby ocenić co on wart. Jak ok, mogę dać znać.
Generalnie nie może mieć fiszbin, żeby ucisku nie było. To info z zajęć w szkole.
pozdrawiam
Ja teraz śmigam po domu w biustonoszu sportowym. Później pewnie też, choć do szpitala wygodny nie będzie. Przy okazji kupowania koszuli, zamówiłam jeden do karmienia (kosztował ok 15), czekam na przesyłkę, żeby ocenić co on wart. Jak ok, mogę dać znać.
Generalnie nie może mieć fiszbin, żeby ucisku nie było. To info z zajęć w szkole.
pozdrawiam
Wow dziewczyny ale macie tempo ;-) Ja czekam na wene do prasowania i jakos nie chce przyjsc. Jeszcze mam jedna pralke wrzucic samych nowych ubranek i reaktywowac rozek bo od srodka sie skulkowal wiec juz kupilam flanelke to tylko podszyc. Cos jeszcze z ochraniaczem na lozeczko muszę zrobic bo strasznie miękki i juz poprzednio mnie to denerwowało jak zjeżdżał. Nie mam pomyslu jak to usztywnic. :-/
Katska
Ewka, ostatnia nie jesteś ;-)
Ja mam dopiero pranie w planach.
Ja mam dopiero pranie w planach.
monikamarcina
Hehe bylam w lumpeksiki, 9zl za kg. Kupilam babci kilka swetrow, sobie 3 i kilka ubranek dla mlodej. Dla mlodej zaplacilam cale 2zl heheh
reklama
Katska
Monika, fajne łowy. Ja nie mam cierpliwości na poszukiwania.
Myślałam że 15 zł za biustonosz to malutko, a tu widzę że da się taniej ;-)
Myślałam że 15 zł za biustonosz to malutko, a tu widzę że da się taniej ;-)