reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

Wow dziewczyny ale macie tempo ;-) Ja czekam na wene do prasowania i jakos nie chce przyjsc. Jeszcze mam jedna pralke wrzucic samych nowych ubranek i reaktywowac rozek bo od srodka sie skulkowal wiec juz kupilam flanelke to tylko podszyc. Cos jeszcze z ochraniaczem na lozeczko muszę zrobic bo strasznie miękki i juz poprzednio mnie to denerwowało jak zjeżdżał. Nie mam pomyslu jak to usztywnic. :-/

na Allegro można kupić takie wypełnienie silikonowe do poduszek (kiedyś kupiłam cały wór za 10,-) i może tym dałoby się wypchać? plus jest taki, że rzeczy tym wypełnione można prać w pralce

obserwuję sobie taki wózek i sama nie wiem: wózek wielofunkcyjny firmy KAREX (4891466258) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Ostatnia edycja:
reklama
Koshka wózek wygląda bardzo ładnie. Ja jestem jednak zdania, że warto najpierw na żywo zobaczyć. Bo też miałam kilka upatrzonych a w końcu po oględzinach w sklepie wybrałam zupełnie inny.

My kupiliśmy wozek lupo comfort. Testowaliśmy kilka modeli na rożnych nawierzchniach w sklepie i przyznam, że nie wyobrazam sobie zakupy wózka z małymi kołami. Lupo wydał nam się najlepszym wyborem ze względu na koła, rozmiar gondoli oraz stosunek ceny do jakości. Zestaw 3w1. Zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce.
Dziewczyny jakie nianie elektroniczne polecacie? Chciałabym model z funkcją mówienia do dziecka i chyba jednak wideo.

My kupiliśmy wozek lupo comfort. Testowaliśmy kilka modeli na rożnych nawierzchniach w sklepie i przyznam, że nie wyobrazam sobie zakupy wózka z małymi kołami. Lupo wydał nam się najlepszym wyborem ze względu na koła, rozmiar gondoli oraz stosunek ceny do jakości. Zestaw 3w1. Zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce.
Dziewczyny jakie nianie elektroniczne polecacie? Chciałabym model z funkcją mówienia do dziecka i chyba jednak wideo.

Koshka, wybór wózka przede mną jeszcze więc nic nie doradzę.
Dobrze wiedzieć o tym wypełnieniu do poduszek. Co jakiś czas wnętrze potrafi się zbić w kulki, więc jest opcja na ich wymianę.
pozdrawiam

Koshka, polecam przejechanie się do sklepu by najpierw zobaczyć ten model na żywo :)

Tez myśleliśmy o lupo comfort jednak zdecydowanie wygrał jedo fyn 4ds memo. Równie wygodny, zwrotny, na duzych, pompowanych skretnych kolach. To co przewazylo na korzysc jedo to jakośc wykonczenia. Spacerówka w lupo nie prezentowala sie zbyt ciekawie, (ta plachta z tylu w szczegolnosci...) a sam sposób wykończenia jedo i babydesign to niebo a ziemia. Wszystko trzeba będzie i tak przetestować jak maluchy pojawia sie na swiecie ;)

Ostatnia edycja:
Jedo fyn jak dla mnie jest sporo większy szczególnie istotne jest to po złożeniu. Tak duża gondola na sezon letni nie jest konieczna. Gama kolorystyczna faktycznie jest większa, ale co do jakości wykonania to bym polemizowała.

reklama
Każdy ma inne preferencje :) duza gondola posłuży dłużej jeśli dziecko będzie wyjatkowo długie. Najważniejsze, żeby wózek spełniał indywidualne wymogi ;) ja wręcz chorowałam na babydesign, ale wygląd spacerówki skutecznie mnie odstraszyl. Nie chodzi nawet o gamę kolorystyczna, tylko o szczegóły takie jak wykonczenie rączki (straaaaasznie przeszkadzał mi ten szew) itd. :(

Do góry