reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

tak tak tak..... właśnie kurier przyniósł bazę do fotelika:-D a zaraz potem pani ze sklepu zadzwoniła że wózek właśnie zajechał i możemy przybyć go odebrać:-).... pojedziemy jutro...
teraz tylko czekam na zamówione łóżeczko ( kurcze to już 2 tygodnie) i jeszcze kilka drobiazgów z allegro które być może będą już dziś:-D
ehhhh owocny dzień:tak:

reklama
Dorex no i super:) ja też mam już wszystko:) Przez święta mąż skończy składać łóżeczko i będę mogła w końcu poprać i poprasować pościel.
I po nowym roku zacznie się odliczanie...:)

Dziewczyny super! Ja tez jestem przy końcu prania i prasowania. Torba po świętach.
Aisha tez chce męża w święta na składanie łóżeczka namówić :)

Made nam ostatnio na szkole rodzenia babeczka powiedziała że do karmienia to są nam potrzebne piersi a nie stanik :) i że lepiej zainwestować w dobrze trzymajacy stanik niż przepłacać tylko dlatego że jest do karmienia i zaczęłam się zastanawiać czy faktycznie jest sens kupować stanik do karmienia :D

Ijeee zaczelam torbe pakowac, w sumie musze miec przygotowana na wszelki wypadek :(
Ale mam nadzieje,ze do polowy stycznia jeszcze bede w dwupaku :)

Ja lozeczko mam rozlozone, Mila w nim spi, po porodzie pojdzie to kojca a Ala bedzie z Nami w duzym pokoju wiec o to sie nie martwie :) a ja nadal nie mam koszul do karmienia, oszaleje nooo! :O
No i pampersy musze kupic, mam w razie wypadku Dady1, ale chce do szpitala kupic Happy1 :)
Co do stanika, to mam chyba dwa,a ani jrdnego nie uzywalam i teraz tez nie zamierzam :) Lzej mi bylo w normalnym staniku :)

No Monia, jak sie dowiedziałam, że nawet w styczniu mogą mała wywolywac to spielam poslady :D moja torbę zapakuje po Świętach.

Ani ja też tak uważam, ale mój szpital zamieścił to cudo na liście potrzebnych rzeczy, wiec kupie jakiś najtańszy byle się nie czepiali. A potem będę eksperymentować :D

Ja tam tez mialam taki tanszy materialowy, bez udziwnien. Ja torbe ogarne pewnie po swietach, na poczatku stycznie bo noe ma dla mnie kapci w sklepach normalnie...

reklama
Do góry