reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

tak tak tak..... właśnie kurier przyniósł bazę do fotelika:-D a zaraz potem pani ze sklepu zadzwoniła że wózek właśnie zajechał i możemy przybyć go odebrać:-).... pojedziemy jutro...
teraz tylko czekam na zamówione łóżeczko ( kurcze to już 2 tygodnie) i jeszcze kilka drobiazgów z allegro które być może będą już dziś:-D
ehhhh owocny dzień:tak:

reklama
Dorex no i super:) ja też mam już wszystko:) Przez święta mąż skończy składać łóżeczko i będę mogła w końcu poprać i poprasować pościel.
I po nowym roku zacznie się odliczanie...:)

Dziewczyny super! Ja tez jestem przy końcu prania i prasowania. Torba po świętach.
Aisha tez chce męża w święta na składanie łóżeczka namówić :)

Made nam ostatnio na szkole rodzenia babeczka powiedziała że do karmienia to są nam potrzebne piersi a nie stanik :) i że lepiej zainwestować w dobrze trzymajacy stanik niż przepłacać tylko dlatego że jest do karmienia i zaczęłam się zastanawiać czy faktycznie jest sens kupować stanik do karmienia :D

Ijeee zaczelam torbe pakowac, w sumie musze miec przygotowana na wszelki wypadek :(
Ale mam nadzieje,ze do polowy stycznia jeszcze bede w dwupaku :)

Ja lozeczko mam rozlozone, Mila w nim spi, po porodzie pojdzie to kojca a Ala bedzie z Nami w duzym pokoju wiec o to sie nie martwie :) a ja nadal nie mam koszul do karmienia, oszaleje nooo! :O
No i pampersy musze kupic, mam w razie wypadku Dady1, ale chce do szpitala kupic Happy1 :)
Co do stanika, to mam chyba dwa,a ani jrdnego nie uzywalam i teraz tez nie zamierzam :) Lzej mi bylo w normalnym staniku :)

No Monia, jak sie dowiedziałam, że nawet w styczniu mogą mała wywolywac to spielam poslady :D moja torbę zapakuje po Świętach.

Ani ja też tak uważam, ale mój szpital zamieścił to cudo na liście potrzebnych rzeczy, wiec kupie jakiś najtańszy byle się nie czepiali. A potem będę eksperymentować :D

Ja tam tez mialam taki tanszy materialowy, bez udziwnien. Ja torbe ogarne pewnie po swietach, na poczatku stycznie bo noe ma dla mnie kapci w sklepach normalnie...

reklama
Do góry