reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

Kurcze to musze sie zorientowac bo my mamy nosidelko tako do wozka i chyba jakas tam baza pod niego byla ale nie wiem. Szkoda mi kasy na nowe nosidelko tym bardziej ze dodatkowo adaptery na stelaz.musilabym kupowac. U nas tez jedno autko mamy ale jeszcze maz ma sluzbowe a moj tata swoje wiec nigdy nie wiadomo ktorym pojedziemy. Dwa pierwsze isofix maja. Gorzej ze kupowałam ostatnio fotelik dla synka wlasnie do drugiego auta i dupa ze mnie bo nie sprqwdzilam i jest bez tych zaczepow :-S A malo nie kosztowal bo atesty chciałam. Poczatkowo mial byc byle jaki zeby tylko ale jak zobaczyjam jakosc tych marketowych za 100 zl to powiedziałam nigdy w zyciu tego nie kupie.

reklama
Ewka, a z drugiej strony ostatnio brat mi powiedział, że z tą bazą plus fotelik dla starszych dzieci to jest tak, że fotelik jest wyżej. I na swoją małą musi teraz uważać, żeby jej guza na głowie nie nabić przy wsadzaniu do fotelika.

Ja chce kupić tiny love Wielofunkcyjny leżaczek-bujaczek-łóżeczko 3w1 Tiny Love 18kg :: TINY LOVE

Chyba że znacie innej firmy taki, w którym dziecko może zupełnie płasko leżeć? Chce z niego korzystać od początku jako kołyski czy przenośnego łóżeczka do spania w ciągu dnia a później tez do karmienia czy zabawy

Bardzo mi się spodobał ten leżaczek. Znalazłaś może jakąś alternatywę do niego, właśnie z opcją do spania?

pozdrawiam

Elunia widziałam ten leżaczek, super ta funkcja huśtawki ale ja chce na początek taki leżaczek w którym dziecko będzie mogło spać na płasko a wydaje mi się że w takim jak wysłałaś to tak jak w foteliku samochodowym max 2 godziny

Anii pewnie nie planuje zeby dłużej w bujaczku byla jak zasnie przeloze do lozeczka. Ogolnie chcę zeby sama zasypiala a bujaczek jako uspokajacz żeby mama mogla cos robic ona w ruchu ja w kuchni czy przy żelazku... ;)

reklama
Dziewczyny a jak to jest z tym Iso fixem?? O jakich bazach do nich mówicie? To nie jest tak że każdy fotelik/ nosidełko ma teraz w standardzie to zapięcie??

Do góry