Kurcze to musze sie zorientowac bo my mamy nosidelko tako do wozka i chyba jakas tam baza pod niego byla ale nie wiem. Szkoda mi kasy na nowe nosidelko tym bardziej ze dodatkowo adaptery na stelaz.musilabym kupowac. U nas tez jedno autko mamy ale jeszcze maz ma sluzbowe a moj tata swoje wiec nigdy nie wiadomo ktorym pojedziemy. Dwa pierwsze isofix maja. Gorzej ze kupowałam ostatnio fotelik dla synka wlasnie do drugiego auta i dupa ze mnie bo nie sprqwdzilam i jest bez tych zaczepow :-S A malo nie kosztowal bo atesty chciałam. Poczatkowo mial byc byle jaki zeby tylko ale jak zobaczyjam jakosc tych marketowych za 100 zl to powiedziałam nigdy w zyciu tego nie kupie.
reklama
Katska
Fanka BB :)
Ewka, a z drugiej strony ostatnio brat mi powiedział, że z tą bazą plus fotelik dla starszych dzieci to jest tak, że fotelik jest wyżej. I na swoją małą musi teraz uważać, żeby jej guza na głowie nie nabić przy wsadzaniu do fotelika.
Katska
Ja chce kupić tiny love Wielofunkcyjny leżaczek-bujaczek-łóżeczko 3w1 Tiny Love 18kg :: TINY LOVE
Chyba że znacie innej firmy taki, w którym dziecko może zupełnie płasko leżeć? Chce z niego korzystać od początku jako kołyski czy przenośnego łóżeczka do spania w ciągu dnia a później tez do karmienia czy zabawy
Bardzo mi się spodobał ten leżaczek. Znalazłaś może jakąś alternatywę do niego, właśnie z opcją do spania?
pozdrawiam
Katska nie znalazłam. Fajne jest też coś takiego:
InGenuity, Łóżeczko koszyczek, Deluxe za 362,99 zł - Kids II - Świat niemowlaka - Smyk.com
Ale ma tylko funkcję do spania, czyli max do 6 m-cy i jest droższy.
Jeśli byś chciała kupić ten tiny love to sprawdzaj na stronce smyka bo w promocji za 299 zł można go kupić
InGenuity, Łóżeczko koszyczek, Deluxe za 362,99 zł - Kids II - Świat niemowlaka - Smyk.com
Ale ma tylko funkcję do spania, czyli max do 6 m-cy i jest droższy.
Jeśli byś chciała kupić ten tiny love to sprawdzaj na stronce smyka bo w promocji za 299 zł można go kupić
monikamarcina
Wlasnie mam ochote zakupic baldachim i przybornik dla mlodej
Kobietki ja mam coś takiego...
LEŻACZEK-HUŚTAWKA ŚLIMACZEK firmy BRIGHT STARTS - Sklep internetowy Bajkowachatka wózki dla dzieci , łóżeczka, foteliki samochodowe, kojce, leżaczki, akcesoria niemowlęce, meble dla dzieci, krzesełka do karmienia, komody kąpielowe, kosmetyki, zabawki
Ma funkcje rozkladania, siedzenia na pare poziomow. Do tego rozne tempo bujania licze ze sprawdzi sie i ulula piskacza
LEŻACZEK-HUŚTAWKA ŚLIMACZEK firmy BRIGHT STARTS - Sklep internetowy Bajkowachatka wózki dla dzieci , łóżeczka, foteliki samochodowe, kojce, leżaczki, akcesoria niemowlęce, meble dla dzieci, krzesełka do karmienia, komody kąpielowe, kosmetyki, zabawki
Ma funkcje rozkladania, siedzenia na pare poziomow. Do tego rozne tempo bujania licze ze sprawdzi sie i ulula piskacza
Elunia widziałam ten leżaczek, super ta funkcja huśtawki ale ja chce na początek taki leżaczek w którym dziecko będzie mogło spać na płasko a wydaje mi się że w takim jak wysłałaś to tak jak w foteliku samochodowym max 2 godziny
reklama