reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

Kurcze to musze sie zorientowac bo my mamy nosidelko tako do wozka i chyba jakas tam baza pod niego byla ale nie wiem. Szkoda mi kasy na nowe nosidelko tym bardziej ze dodatkowo adaptery na stelaz.musilabym kupowac. U nas tez jedno autko mamy ale jeszcze maz ma sluzbowe a moj tata swoje wiec nigdy nie wiadomo ktorym pojedziemy. Dwa pierwsze isofix maja. Gorzej ze kupowałam ostatnio fotelik dla synka wlasnie do drugiego auta i dupa ze mnie bo nie sprqwdzilam i jest bez tych zaczepow :-S A malo nie kosztowal bo atesty chciałam. Poczatkowo mial byc byle jaki zeby tylko ale jak zobaczyjam jakosc tych marketowych za 100 zl to powiedziałam nigdy w zyciu tego nie kupie.

reklama
Ewka, a z drugiej strony ostatnio brat mi powiedział, że z tą bazą plus fotelik dla starszych dzieci to jest tak, że fotelik jest wyżej. I na swoją małą musi teraz uważać, żeby jej guza na głowie nie nabić przy wsadzaniu do fotelika.

Ja chce kupić tiny love Wielofunkcyjny leżaczek-bujaczek-łóżeczko 3w1 Tiny Love 18kg :: TINY LOVE

Chyba że znacie innej firmy taki, w którym dziecko może zupełnie płasko leżeć? Chce z niego korzystać od początku jako kołyski czy przenośnego łóżeczka do spania w ciągu dnia a później tez do karmienia czy zabawy

Bardzo mi się spodobał ten leżaczek. Znalazłaś może jakąś alternatywę do niego, właśnie z opcją do spania?

pozdrawiam

Elunia widziałam ten leżaczek, super ta funkcja huśtawki ale ja chce na początek taki leżaczek w którym dziecko będzie mogło spać na płasko a wydaje mi się że w takim jak wysłałaś to tak jak w foteliku samochodowym max 2 godziny

Anii pewnie nie planuje zeby dłużej w bujaczku byla jak zasnie przeloze do lozeczka. Ogolnie chcę zeby sama zasypiala a bujaczek jako uspokajacz żeby mama mogla cos robic ona w ruchu ja w kuchni czy przy żelazku... ;)

reklama
Dziewczyny a jak to jest z tym Iso fixem?? O jakich bazach do nich mówicie? To nie jest tak że każdy fotelik/ nosidełko ma teraz w standardzie to zapięcie??

Do góry