reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla malucha i mamy :-)

No to dobrze ze pytasz tak jak piszesz. Właśnie to jest trudny temat. To tak jak kupić pierwszy lepszy fotelik do jazdy samochodem bez przeanalizowania tematu. Tu tak samo trzeba dużo poczytać. Popytać i coś znajdziecie dla siebie.

reklama
Nie chcesz zaczynać tego tematu... Wpisz sobie w Google "nosidlo a wisiadło" i przeczytaj jaką krzywdę wyrządzisz dziecku nosząc go przodem kiedy wisi na kroczu

Dziekuje,zapoznalam sie z tematem i z firmami ktore produkują takie nosidła.Wiem czego szukać,jakość kosztuje zauważylam.

reklama
Betka ja przy pierwszym dziecku nie nosiłam. Ale teraz już nie widzę innej opcji i zaprzyjazniam się z chustami. Szkoda ze nie.mam możliwości z doradcą die spotkać, albo na jakieś spotkanie grupowe się udać.

Do góry