reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malucha i Mamy :)

mouse23 fajna kolyska! :tak: My dostalismy od siostry meza, ale jest nie zlozona i nie wiem jak bedzie wygladac ;-)

Dzieki za wszystkie rady, bo bez was bym chyba nie wiedziala co wogole kupowac!

Mam od razu jeszcze jedno pytanie: Jaki rozek kupic? Taki usztywniany kokosem czy zwykly bawelniany?

reklama
mouse super kołyska ja też już je oglądałam i się zastanawiam czy sobie nie sprawić puki co mąż studzi mnie swoim wzrokiem:-p

Co do stanika ja kupię jeden "szaciak" do spania np a drugi taki ładny np z Alles mama z Zosią miałam dwa szmaciaki ale jak chodziłam na co dzień to źle się czułam sama z sobą.
Aspirator też miałam-gruszka wizualnie mi się nie podobała... ale teraz też będę musiała kupić ja chyba miałam fride?? coś tak mi się wydaje...

dziewczyny widziałam, że na głównym wątku była mowa o połogu, podkładach itp. Możecie mi powiedzieć jakie podkłady poporodowe są najlepsze i ile trzeba tego kupić?? i jeszcze takie podkłady na łożko, ile sztuk tego trzeba?

U nas podkłady na łóżko są w szpitalu.
Podpaski miałam też bella mama. I też jakoś trzy paczki poszły. W szpitalach są zazwyczaj apteki i można w razie czego dokupić. Nie ma co przesadzać, bo te podpaski do majtek siatkowych się nadadzą, ale w domu to wygodniejsze zwykłe.

Wkładki lakt. moim zdaniem najlepsze Tommee Tippee albo Lansinoh.
Bella to porażka pod każdym względem.
Avent ma za małą średnicę.
Canpol jeszcze większa porażka niż bella ;)
Johnsons przecieka.

Innych nie miałam :)

reklama
Mouse... super kołyska...
po tym jak zobaczyliśmy koszyk mojżesza w mothercare to zaczęłam się zastanawiać nad zakupem właśnie tej kołyski, tym bardziej, że jest dość spora, szczególnie jeśli chodzi o szerokość.

Do góry