a ja mam taką propozycję - i proszę o opinie:
mielismy tak na barchecie :
każdy zakładał swój osobny wątek- np ja miałam Barchetta by Violetta i tam były wtedy wszystkie info o moim aucie - zdjęcia , zmiany , wyjazdy no i oczywiście graulacje i uwagi
tu mogłybymy zrobic podobnie :
kazda z nas miała by osobny watek- troszkę by tego było, ale u nas tez było troszke , ale był nisamowity porządek- jak chciałam zobaczyc co tam Olka zrobiła- to widziałam , że znajdę to w jej wątku i nie musiałam szukac po całym forum kolejnego zdjęcia itp. - mam nadzieję, że dobrze wytłumaczyłam, bo zakręcenie ciążowe jeszce mi nie minęło :-)
w każdym razie każda jak tylko urodzi zakładałaby swój wątek
np Viktoria córcia Violetty - i tam umieszczane byłby zdjecia, informacje i po porostu cała codzienność - w dodatku cos tam doczytałam ,że Ewitka coś szyfrowała- a to już byłby komfort jakby wszystkie te wątki były zaszyfrowane
CO WY NA TO ?
jeśli uważacie można wrzucić osobna ankietę w tym temacie - kto za a kto przeciw- oczywiście potem ją usuniemy co by forum nie zaśmiecać;-)
ps. przypomniałam sobie , że na forum o kotach (bo kiedys bawiłam się w opiekunke rodzinki pary pers-egzotyk) - było tak samo - każdy miał swój własny wątek - oczywiście oprócz tego byly wspólne tematy