reklama
Dziewczyny sorki ze tak nie na temat, ale chce własnie zamówic łóżeczko i pamiętam ze któraś z was zamawiała te z serii safari z żyrafką, ja chciałam te z misiem ale te z żyrafką mogę zamówic od 1 sprzedawcy i wziąsc u nich tez kilka innych rzeczy i wtedy jedną przesyłką by szło, tylko pytanie teraz do was, czy ono jest białe z ciemnym czy ecru tak jak piszą na aukcjach, bo na zdjęciach jest białe?
prosze o odpowiedź jak ktoś kto ja ma zerknie tutaj.
prosze o odpowiedź jak ktoś kto ja ma zerknie tutaj.
Dzięki dziewczynki za miłe komentarze odnoscie mojego pokoika Mi tez bardzo się podoba ta posciel. Zanim ją kupiłam napisałam do kulku użytkowników allegro z pytaniem jaka jest i wszyscy byli zgodni, że warta jest kupienia, wszsycy byli zadowoleni.
czesto tak robie i wlasnie dzieki temu uniknelam kupna pościeli od innego uzytkownika all.. wszyscy pisali, ze zaluja, ze kiepska jakosc - http://allegro.pl/item1153497733_16_el_posciel_120x90_z_aplikacja_cztery_gratisy.html -moze i krypto reklama, ale dziele się z wami tym co przeczytałam
Guusia - napisz do ludzi, ktorzy kupili lozeczko i zapytaj jaki ma kolor alo poprostu napisz do uzytkownika- tego co sprzedaje
aga - a kiedy mialas ostatnia miesiaczke - ja 2grudnia i dlatego termin z om 8wrzesnia
czesto tak robie i wlasnie dzieki temu uniknelam kupna pościeli od innego uzytkownika all.. wszyscy pisali, ze zaluja, ze kiepska jakosc - http://allegro.pl/item1153497733_16_el_posciel_120x90_z_aplikacja_cztery_gratisy.html -moze i krypto reklama, ale dziele się z wami tym co przeczytałam
Guusia - napisz do ludzi, ktorzy kupili lozeczko i zapytaj jaki ma kolor alo poprostu napisz do uzytkownika- tego co sprzedaje
aga - a kiedy mialas ostatnia miesiaczke - ja 2grudnia i dlatego termin z om 8wrzesnia
Agatko- nio nie byli zadowolni ani z wykonania, ani z wypelnienia. Nio i jeden pan napisal, ze jego zona wyprala poszwe od koldry w 60C i motyw misia calkiem sie sprał.. pisal, ze drugi raz by nie zamowil. Napisalam do 4 osob i kazda byla srednio zadowolona..
Beniaminka
Fanka BB :)
Mpik'u dziekuje za info, bardzo, bardzo cenne, i te druga posciel ogldalam, ale jednak serducha wygladaja jakos...solidniej. I mialam nosa widze, a teraz poparte wiesciami od Ciebie, super :-) To juz wiem , co zamawiac.
Mebeliki zdrewexu zamawiala Kalche i ja, pewnie inne dziewczyny takze, ale my wlasnie misiem od tego samego sprzedawcy- bez oplaty za wysylke, takze za komode, łożeczko, materac i przewijak (tez miekki) zaplacilam ok 730 zl- i 0 zl za wysylke. Postaram sie znalezc sprzedawce.
O własnie ten sprzedawca, ta sama aukcja. My domówiłysmy jeszcze parę rzeczy i nadal przesyłka za free. Sprzedawca Ok, ja jestem zadowolona.
Kolor jest orzech(wenge ) + ecru - to nie jest biel.
https://ssl.allegro.pl/item1155219628_drewex_zestaw_maly_mis_komoda_lozeczko.html
Mebeliki zdrewexu zamawiala Kalche i ja, pewnie inne dziewczyny takze, ale my wlasnie misiem od tego samego sprzedawcy- bez oplaty za wysylke, takze za komode, łożeczko, materac i przewijak (tez miekki) zaplacilam ok 730 zl- i 0 zl za wysylke. Postaram sie znalezc sprzedawce.
O własnie ten sprzedawca, ta sama aukcja. My domówiłysmy jeszcze parę rzeczy i nadal przesyłka za free. Sprzedawca Ok, ja jestem zadowolona.
Kolor jest orzech(wenge ) + ecru - to nie jest biel.
https://ssl.allegro.pl/item1155219628_drewex_zestaw_maly_mis_komoda_lozeczko.html
wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
mpik sliczny kącik dla niuni!!!:-)
Beniaminka cudny zestawik!!!
Ja mam takie zwykłe łożeczko sosnowe najprostsze i jak widzę takie cuda to mi się zachciewa zmiany ale za to pościel mam bogatą żeby ożywić to łożeczko
Beniaminka cudny zestawik!!!
Ja mam takie zwykłe łożeczko sosnowe najprostsze i jak widzę takie cuda to mi się zachciewa zmiany ale za to pościel mam bogatą żeby ożywić to łożeczko
reklama
dzis robiłam porządek w ciuszkach, bardzo duzo dostała od rodziny, no i wyszło że juz wszystko mam nie ma sensu nic kupować - tyle dobrego
brakuje mi
* wanienki,
*przewijaka,
*termometra ( teraz chce kupic taki lepszy a nie za 19)
* kosmetyków , pieluszke butelki itp
na początku sierpnia startujemy na zakupy ...
brakuje mi
* wanienki,
*przewijaka,
*termometra ( teraz chce kupic taki lepszy a nie za 19)
* kosmetyków , pieluszke butelki itp
na początku sierpnia startujemy na zakupy ...