Witam dziewczyny, proszę o radę. Jestem mama 1,5 rocznego Achimka (ur. 02.09) chcemy mu z mężem kupić na zajączka rower biegowy. Dlatego proszę o info czy któraś z Was ma taki zakup w planach i podstawowe pytanie czy nie jest jeszcze za wcześnie na takie cudo dla wrześniaczka 2010. Linka do rowerku o którym myślę Drewniany rower rowerek biegowy jeździk TupTup Wwa (2118110678) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
reklama
witam,
Gaju z tymi kredkami do wody dobry pomysł podunełaś a możesz linka podesłać:>??
inzagata mój synek ma rowerek PUKY Rowerek biegowy Puky LR M czerwony droższy ale śmiga już nim po domu bez problemu w butach ,w skarpetach troszkę gorzej ten który ty podałaś jest za duży dla takiego dziecka musi swobodnie nogami ziemi sięgnąć a wątpię że twój maluszk na tym rowerku dosięgnie za rok owszem ale nie teraz.
zobacz nasz rowerek na najniższym siodełku ma 30 cm a ten co ty dałaś ma 37 więc nie sięgnie nóżką ziemi nawet w buciku.
Gaju z tymi kredkami do wody dobry pomysł podunełaś a możesz linka podesłać:>??
inzagata mój synek ma rowerek PUKY Rowerek biegowy Puky LR M czerwony droższy ale śmiga już nim po domu bez problemu w butach ,w skarpetach troszkę gorzej ten który ty podałaś jest za duży dla takiego dziecka musi swobodnie nogami ziemi sięgnąć a wątpię że twój maluszk na tym rowerku dosięgnie za rok owszem ale nie teraz.
zobacz nasz rowerek na najniższym siodełku ma 30 cm a ten co ty dałaś ma 37 więc nie sięgnie nóżką ziemi nawet w buciku.
Gaja, ja mam mazaki do kąpieli, mała bardzo je lubi.
Dziewczyny, na pewno większość z Was używa już spacerówek typu parasolka. Mogłybyście napisać, jak się sprawują. Chciałabym kupić taką Karolince, ale wybór nie jest łatwy.
Dziewczyny, na pewno większość z Was używa już spacerówek typu parasolka. Mogłybyście napisać, jak się sprawują. Chciałabym kupić taką Karolince, ale wybór nie jest łatwy.
przyszla_mama81
Mama81
Hej dziewczyny!
Ja kupilam te mazaki do kapieli,i niestety maly nie jest nimi zainteresowany,za to corce sie spodobaly i marze sobie po wannie,a Thorianek to uwielbia sie bawic butelkami po plynach przelewa sobie wode.
Ja kupilam te mazaki do kapieli,i niestety maly nie jest nimi zainteresowany,za to corce sie spodobaly i marze sobie po wannie,a Thorianek to uwielbia sie bawic butelkami po plynach przelewa sobie wode.
Ania_86
Fanka BB :)
Whitney, nam też temat spacerówki spędzał sen z oczu bo wybór ogromny a jak co do czego to nie można się na nic zdecydować. Sprzedaliśmy wózek głęboki w dobrej cenie więc zainwestowaliśmy w peg perego, o taki:
Peg Perego Vela Easy Drive.
Przede wszystkim ma ogromny kosz, jest leciutki,łatwo go przetransportować i rozkłada się prawie do pozycji leżącej
Peg Perego Vela Easy Drive.
Przede wszystkim ma ogromny kosz, jest leciutki,łatwo go przetransportować i rozkłada się prawie do pozycji leżącej
ja mam baby design trip Wózek BABY Design TRIP +Okrycie+Wys.0zł +Folia (2198390722) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. zielony jestem zadowolona wiele przeszedł malutki jest po złożeniu i lekki.
edit: jak mam być szczera kupiła bym wózek używany firmowy bo na nowy szkoda kasy a niektóre używki są w lepszym stanie niż ten nasz. z tym że nasz wózek jest nieszanowany jedździł po górach ,kamieniach ,nierównych chodnikach , lesnych ścieżkach itd. 2giego dziecka napweno by nie strzymał.
edit: jak mam być szczera kupiła bym wózek używany firmowy bo na nowy szkoda kasy a niektóre używki są w lepszym stanie niż ten nasz. z tym że nasz wózek jest nieszanowany jedździł po górach ,kamieniach ,nierównych chodnikach , lesnych ścieżkach itd. 2giego dziecka napweno by nie strzymał.
Ostatnia edycja:
reklama
Wózek spacerowy EuroCart Infinity Lira3 spacerówka (2203805790) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ja mam taki jestem super zadowolona. Jeżdżę nim już od marca zeszlego roku. Praktycznie dziennie składany do samochodu bo odbieram małego od mamy. Rozkładam go jedną ręką.
Ja mam taki jestem super zadowolona. Jeżdżę nim już od marca zeszlego roku. Praktycznie dziennie składany do samochodu bo odbieram małego od mamy. Rozkładam go jedną ręką.
reklama