reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

reklama
dzieci nam rosna i ich potrzeby zabawkowe tez, w natloku tego co jest w sklepach to w sumie sama nie wiem co mozna fajnego zakupic, niby wszytsko mamy :) moze macie jakies ciekawe zabawki, którymi wasze dzieciaczki sie bawia
u nas najukochańsze:
1 ) duplo
2) resoraki
3) tory i pociag
4) zestaw lekarski

ale bardzo twórczo i sporo zabawy mamy tez z
1)sprezynka sam5396_1.jpg
2)karty piotrus i zwykle (gramy w wojne)
3)mini zwierzatka
4)figurki z kinder niespodzianki

Załączniki

• sam5396_1.jpg
    sam5396_1.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 136
Ostatnia edycja:
Oliwia stwierdziła że chce plecaczek z Myszką Miki, więc już wiem co kupić, a Gabrysi to nie mam pojęcia.

reklama
Nie wiem czy zaglądałyście na promocje biedronki. Laura zażyczyła sobie piłkę z myszką Minnie. Dziś kupiłam jej komplet naczyń z Minnie i to też dam jej na DD. Dziadki jedni pytali co wnuczkom kupić to chyba im powiem o komplecie na lato, bo Daniel chce ze smerfami, a Laura z Minnie. Nie wiem tylko jeszcze co dla Daniela od nas kupić.

Do góry