reklama
Baśka_28
Fanka BB :)
My Kamilowi kupimy piłeczkę z zygzakiem i to będzie tyle,chyba że jakąś czapeczkę z daszkiem..Od dziadków nie wiem co dostanie od chrzestnych także nie wiem.On ma tyle tego a niczym się nie bawi więc kolejnych zabawek było za wiele.
Ja tez mam problem, bo wszystkie "większe" "must have" zabawki dostała wcześniej ...więc chyba też jakiś drobiazg bedzie, jak nic ciekawego sie nie trafi. Poluję jeszcze na jakąś niedrogą slizgawkę, bo Amelka to uwielbia. W ogóle zrobiła się bardzo "ruchowym" dzieckiem, chyba nie po mamusi .
Co prawda jeszcze chciałabym trampolinę dla Niuni, ale...jak na razie za droga sprawa. Tzn. ta większa, bo taka malutka to bez sensu- albo za mało sprężysta, albo spadnie.
Co prawda jeszcze chciałabym trampolinę dla Niuni, ale...jak na razie za droga sprawa. Tzn. ta większa, bo taka malutka to bez sensu- albo za mało sprężysta, albo spadnie.
rysia85
matka wariatka:)
hej Mamuśki
Odświeżę trochę wątek zakupowy....a więc zbliżają się 3 urodziny naszych Dzieciaczków (niektóre już świętowały) ;-)i tak się zastanawiam jakie macie pomysły na prezenty bo mi nic nie przychodzi do głowy ;-)może jakieś Wasze pomysły mnie zainspirują:-)
Odświeżę trochę wątek zakupowy....a więc zbliżają się 3 urodziny naszych Dzieciaczków (niektóre już świętowały) ;-)i tak się zastanawiam jakie macie pomysły na prezenty bo mi nic nie przychodzi do głowy ;-)może jakieś Wasze pomysły mnie zainspirują:-)
Rysia teściowej podpowiedziałam, żeby dla L. kupiła komplet pościeli z księżniczkami i jeszcze dokupiła do tego ręcznik kąpielowy też z księżniczkami. Co od nas dostanie to nie mam pojęcia. Raczej nie będzie to coś drogiego tylko bardziej symbolicznego. No i na pewno tort, prawdopodobnie w kształcie motyla. :-)
Rysienko nasze pomysły na prezenty u Ciebie się nie sprawdzą ;-) hehe. Zuza nasza już dostała rower i hulajnogę na urodziny( w maju-coby mogła skorzystać przez lato). Ale jeszcze jej chcemy kupić coś a pomysłów jest dużo, bo ona teraz tyle rzeczy by chciała, że hoho ;-) i generalnie teraz na topie littlest pet shop. Od chrzestnej dostanie domek dla lalek. Martynke te grube wydania bo brakuje jej trzech i mówi, że musimy kupić ;-), a te książki są super.
Kanius moja też o wrotkach marzy, ale miała na nogach i za mała jest jeszcze. Za to hula na hulajnodze i jak bedziesz kupowała to moja rada kup z kółkami dwoma z przodu :-) są rewelacyjne. Bo dziecko nie zachacza butem z tyłu o kólko i śmiga jak szalona ;-).
Kanius moja też o wrotkach marzy, ale miała na nogach i za mała jest jeszcze. Za to hula na hulajnodze i jak bedziesz kupowała to moja rada kup z kółkami dwoma z przodu :-) są rewelacyjne. Bo dziecko nie zachacza butem z tyłu o kólko i śmiga jak szalona ;-).
Popieram hulajnogę Sarisy mamy sa zadowolone dzieci też tyle że ona jednak kosztuje a u nas się sprawdza bardzo dobrze normalna hulajnoga taka jak jezdzi Jula na niej Amelka tez już na niej umie taka zwykła na 2 kola po jednym z przodu i z tyłu mamy fajną pościel w księżniczki i mie mam już pomysłu o...w biedronce widziałam firanki z myszką miki za 50 zł chyba...a tak to brak kompletny brak pomysłów...ewentualnie dostaną na współne urodziny lapka w spadku
reklama
rysia85
matka wariatka:)
W końcu się zdecydowałam, a raczej Miłosz się zdecydował ;-) i zamówiłam mu na urodziny PLAY-DOH Ciastolina DŹWIG BUSTER 49365 Kalisz (3576941383) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. http://allegro.pl/show_item.php?item=3561523169 oraz http://bonito.pl/k-90171071-liczymy-magnesy-zabawa-nauka Chrzestny kupi mu LEGO DUPLO PUDEŁKO KLOCKÓW DELUX 5507 (3547804135) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. bo u nas klocki wciąż rządzą więc przyda się ich więcej Od babć dostanie zapewne pieniądze więc je przeznaczymy na ubrania.bo co jak co, ale ich nigdy za dużo :-)
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: