reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

Pati fotelik rewelka i kolor poprostu super
Aga26 wiesz co mnie zastanawia w tym sterylizatorze , czy to nie jest zwykly pojemnik z pokrywka do mikrofalowek, bo wiadoma mikrofale maja same w sobie wlasciwosci sterylizujace, wiec moze wystarczy wziasc zwykly pojemnik napelnic woda i wlozyc na 5 min. Tak wslasnie radza u nas polozne.

A ten nalot na butelkach bierze sie stad , ze woda ma duza zawartosc wapnia( czyli potocznie kamienia) , musialy byscie zakupic moze destylowana. To moje skrzywienie zawodowe kiedys pracowalam w wodociagach.:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mam wlasnie butelki lovi samosterylizujace sie w mikrofali, ale za cholere nie wyobrazam sobie jak to zrobic hehe :-) wkladam je tak po prostu do kuchenki na sucho i nastawiam na ile? W instrukcji nic niestety nie ma na ten temat.. moze rzeczywiscie sterylizator w takiej sytuacji jest zbedny..

Onionek - jak się będę widziała z bratową to poproszę, żeby mi pokazała i napiszę jak to działa. Łatwe toto jest na pewno ;-)

Pati - super fotelik!

DSCN4373.jpg

Dzisiejsze łupy :-)

dziękuję Kochane:)

co do sterylizatora
ja nie miałam przy chłopakach
Samuel karmiony piersią
sporadycznie używałam butelki do podania herbatki
i parzyłam ja w garnku
a przy Marcelku gotowałam w garnku
teraz takze nie kupuję :)

Ja kupiłam taki do mikrofali z aventu na aukcji allegro za 35zł. Też przy chłopakach gotowałam w garnku i przeklinałam,a to niewielki wydatek i wydaje się niegłupie. Zwłaszcza,że muszę wrócić do pracy po macierzyńskim, a zamierzam dalej karmić piersią:-)

reklama

Marta śliczniutkie!!

ja chyba też się dzisiaj wybiorę na zakupowe szaleństwo dla małej...chyba bo już od rana idziemy ale stary wybrać się nie może....:dry:

co do sterylizatora..ja mam parowy z tt -ogólnie jest super ale ani razu go nie użyłam:szok: więc na 100% sterylizator nie jest potrzebny!!! dwa lata przeleżał w szafie bo w kuchni nie było na niego miejsca i teraz podejrzewam, że też będzie służył jako ozdoba:dry:

Do góry