reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

dziewczyny chciałam zmówić ten wózek coo nim myślicie bo się zastanawiam
WYPRZEDAŻ - SUPER WÓZEK NA SKRĘTNYCH KOŁACH! (1144603103) - Aukcje internetowe Allegro
a i znalazłam taka wkładke do fotelika myslicie że się nada
MATERACYK, WKŁADKA do fotelika, wózka, leżaczka (1134706642) - Aukcje internetowe Allegro

Bardzo dawno mnie tu nie było, ale czytam sobie co piszecie. Jesli chodzi o ten wózeczek to właśnie na niego czekam, dziś ma przyjść. Dodatkowo kupiłam fotelik z adapterami. Pisałąm do ludzi, którzy kupili i są bardzo zadowoleni. A cena faktycznie rewelacja. Pozdrawiam aguch_pn

reklama

Załączniki

• pościel 005.jpg
    pościel 005.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 103
  • pościel 001.jpg
    pościel 001.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 116
  • pościel 002.jpg
    pościel 002.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 110
  • pościel 003.jpg
    pościel 003.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 98
  • pościel 004.jpg
    pościel 004.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 96
mpik28 bedziesz baaardzo zadowolona z tej poscieli, moja corcia ja ma tylko ze zolta uzytkujemy ja juz ponad rok i nic sie nie dzieje nie ma tzw bobkow z zapieciemi tez nic sie nie dzieje takze super wybor:-)i przecudowny pokoik ma twoja pociecha:-)

Dziękuje dziewczynki:)CIesze się, że się podoba:) agata1985- dobrze wiedziec, że to porzadna posciel:-)Jescze bardziej sie ciesze:)

Dziekuje aga:) tak kojec dostalam gratis do lozeczka:) kupiłam na all- uzywane:) choc w sumie nowe bo dzidzia spala z rodzicami, wiec nie ma sladow uzytkowania:) dostalam jeszcze materaz prawie nowy nio i wlasnie ten kojec za cale 125zl:)
a wozeczek tez mi sie podoba:)))
widze ze jestesmy tak samo w ciązy:) termin z om 8wrzesnia,, a z usg??? mi ost gin powiedzial 2.o9?

Mpik82 - uwielbiam posciel z tej firmy, a zwlaszcza seria serca. Poluje na nia uparcie, ale calutki komplet jednorazowo mnie przerasta, bo to i wozek teraz kupilam i lozeczko, komode, i remont...oj te wydatki, ale innej poscieli nie chce, mam juz kupiona uzywana Gluck ale niebieska , a bedzie Julka ;-) To teraz dozbieram na te SERCA i zakupie, skoro tak chwalicie ze super jakosc, bo wyglada bosko :-) Tylko co wybrac dla dziewuszki, wszystko sliczne ....
Mpiku i w ogole sliczny kacik dla malutkiej :-) Fajne zakupy poczyniłaś! Tylko gdzie ten kojec, czy ja niedowidze, na tych zdjeciach widze lozeczko i kawalek wozka.

Ostatnia edycja:
reklama
Bardzo dawno mnie tu nie było, ale czytam sobie co piszecie. Jesli chodzi o ten wózeczek to właśnie na niego czekam, dziś ma przyjść. Dodatkowo kupiłam fotelik z adapterami. Pisałąm do ludzi, którzy kupili i są bardzo zadowoleni. A cena faktycznie rewelacja. Pozdrawiam aguch_pn

daj znać jak już przyjdzie wózek jestem ciekawa twojej opinii a nosidełko już mam bo dostałam od kuzynki i narazie interesuje mnie sam wózek

Do góry