reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

Karolinka, wszystko prześliczne!!!
A ja wczoraj odebrałam wanienkę- takiego małego wieloryba z fisher price. Też nie mam miejsca na dużą,a póki co zamierzam wmanewrować mojego P. w kąpiele;-), bo tak pewnie w ogóle zastanawiałabym się nad kupnem wanienki, bo ja tak jak Beniaminka często dzieciaczki na ręku pod bieżącą wodą kąpałam. Też podpatrzyłam położne w szpitalu i tak było najszybciej i najsprawniej. A jak już podrosły w dużej wannie na leżaczku

reklama
Karolina komode mam taka samą tylko dzwiczki szklane mleczne i dokupilam mniejsza komode tylko z 4 szufladami. A wózeczek tez mi sie podoba i to jest jeden z moich typów nad którym sie zastanawiam od dłuzszego czasu i nie moge sie zdecydowac...powiedz mi czy dobrze sie nim "steruje"bo nie pamietam juz jak go ogladalam w sklepie.

kieruje sie nim rewelacyjnie, jest bardzo lekki mozna go pchac jednym palcem,poprostu super zobaczymy czy sie sprawdzi;-)
DZIĘKUJE WAM DZIEWCZYNY ZA MIŁE SŁOWA;-)

KAROLINA super ,wyprawka już gotowa dla maluszka .Bardzo mi się podobają zakupione przez ciebie rzeczy.

Ja ubranka już mam poprane i poprasowane .
Dziś koleżanka przywiozła mi wózek i dwa beciki i ochraniacze ,bo ja swoje wydałam .
wózek mam taki tylko kolor zielony ciemny z pistacją ,jak dla mnie super bo ma duże koła a u nas droga taka że szok ,na dołach świetnie się sprawdzi.

Wózek wielofunkcyjny Tako (1149703591) - Aukcje internetowe Allegro

Co do,łóżeczka to na początek mam po dzieciakach taką kołyske.

GRAPI KOLYSKA KOMPLET - MAT POSCIEL BALDACHIM (1140598275) - Aukcje internetowe Allegro

ech dużo rzeczy mi brakuje ...nieesety sporo wydałam ,i teraz muszę kupić ,ale fotelik mam dostać ...ubranka mam więc jeszcze pieluchy tetrowe i takie drobne rzeczy mam do kupienia .

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry