reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

reklama
a moze utworzymy nowy watek. Takie nasze prywatne Allegro na ktorym wystawimy , rzeczy na sprzedaz z cenami ,kupione podwojnie lub w innym kolorze?

fajny pomysł ale nie wiecie jak to wygląda pod względem formalno-prawnym?? to jest legalne??

a tak przy okazji wklejam te dwie moje rzeczy dla naszej księżniczki, które odważyłam się kupić ;-)
Zdjęcie133.jpgZdjęcie123.jpg

Ostatnia edycja:
Saara super wózek i za tą cenę, szok !!!!! Sprawdziłam u nas, dokładnie ten sam prawie 1600 zł !!!
Ciekawe czy gościu wysłałby do Polski? jak myślisz?

Saraa bardzo fajny wozek. Hmm musze troszke informacji o nim poszukac.
A we wczorajszej gazetce z hofera, tj to samo co aldi znalazlam body za 1,29 euro. Musze jutro sie tam przejsc;-)

Saara super wózek i za tą cenę, szok !!!!! Sprawdziłam u nas, dokładnie ten sam prawie 1600 zł !!!
Ciekawe czy gościu wysłałby do Polski? jak myślisz?
Wyslalam zapytanie do sprzedajacego , i okazuje sie , ze wysyla za 17 euro na cala Europe. On wystawia codziennie 2 takie wozeczki o godz ok 23-24 . Jesli chcesz go kupic , musisz poczekac do ostatnich 20 s aukcji, bo sprzedajacy sam sobie podbija aukcje. Ja czatowalam na niego juz od tygodnie , codziennie mnie ktos przebil i kupil od 116 do 140n euro ale to i tak nie duzo.
Sprzedawca daje na niego 2 lata gwarancji.

Saraa bardzo fajny wozek. Hmm musze troszke informacji o nim poszukac.
A we wczorajszej gazetce z hofera, tj to samo co aldi znalazlam body za 1,29 euro. Musze jutro sie tam przejsc;-)
U mnie nie ma hofera-szkoda.Ja tez czytalam o nim w internecie sa rozne opinie zalezy po jakim terenie bedziesz nim jezdzic . Baby Walz ma go tez w ofercie tylko , ze tam kosztuje ten sam 279 euro
http://www.baby-walz.de/Auf-Achse/K...0/group/303/L/0/Produktuebersicht.a830.0.html

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry