reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

A ja wczoraj kupilam wozek ABC na ebay. Przyczailam aukcje o 23 godz. i wylicytowalam nowy wozeczek za 103 € ( czyli 412 zl) a normalnie ten sam kostuje od 200 euro w zwyz . Facet codziennie wystawia 2 sztuki o takich dziwnych godzinach gdzie jest malo kupujacych. Ciekawa jestem jak bedzie wygladal w rzeczywistosci. Podaje Wam Linka
ABC Design Kinderwagen Astro inkl. Tragewanne "carbon" bei eBay.de: Sportwagen Buggys (endet 13.05.10 23:41:41 MESZ)

Mi też podoba sie ten wózek, a cena rzeczywiście super.

reklama
Jeżeli chodzi o wózki to ja też już mam swój typ: wybiliśmy Jedo 4ds. No, ale za taką cenę napewno go nie kupię :D A szkoda!!! :p Saraa ogromne gratulacje!!!

A ja tak z innej beczki się zapytam...Co myślicie o wanienkach profilowanych? Jak to się sprawdza przy myciu takiego malutkiego niemowlaka? Czy lepiej kupić zwykłą i np. gąbkę? Bo znowu słyszałam, że w gąbce to dużo bakterii się gromadzi i że wcale nie są takie praktyczne.

Załączniki

• slonik.jpg
    slonik.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 44
  • otulaczek.jpg
    otulaczek.jpg
    9 KB · Wyświetleń: 42
  • kojec C.jpg
    kojec C.jpg
    4,3 KB · Wyświetleń: 31
Ostatnia edycja:
ja przy pierwszej córci nie miałam śpiworka ale teraz chyba się skusze :)) i na razie pościeli w ogóle nie będe kupować..
Karolinko sliczny śpiowrek...

reklama
Mi się cały czas wydaje, że na zakupy wyprawkowe jest za wcześnie. Nie jestem przesądna. Mam tylko wrażenie jak jestem na zakupach, że nie mam tego wszystkiego gdzie pomieścić ;) Z drugiej strony mam nadzieje, że część rzeczy odziedziczymy w spadku po znajomych i rodzinie. Na pewno dostaniemy łóżeczko, ale czeka nas zakup wózka i fotelika (a to niestety większy wydatek).
Mamy już drobne rzeczy - 3 kocyki, 3 ręczniki, pieluchy tetrowe, karuzelkę do łóżeczka, dużo ciuszków (od rodziny). Teraz rozglądam się powoli za wózkiem. Chciałabym kupić używany, albo niedrogi, bo jakoś nie wyobrażam sobie dać tysiąca, czy 2 za wózek, z którym nie będę miała co potem zrobić. Moje koleżanki do dzisiaj mają w piwnicach, garażach firmowe wózki - których nikt nie chce kupić za zaporową cenę, którą proponują.

Do góry