reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

A ja jakos sie bje kupowac typowo chłopiecych ciuszków...niby ma byc chłopak i ja sie ciesze bardzo ale nie widziałam na usg jajeczek, tylko mój T i gin widzieli...i jakos tak nie jestem na 100% przekonana, boje sie ze nakupuje i potem wyjdzie dziewuszka..haaaa Przeglądam tylko allegro i nic nie kupuje..hahaha wariatka ze mnie ;)

Hihihi :D Ja też nie mam pewności, ale jakoś nie mogę się powtrzymać :D Zresztą mówię, że i dziewczynka założy jeansowe ogrodniczki czy brązowe sztruksiki. A błękit bardzo lubie i jak będzie dziewczynka to będzie miała napewno więcej błękintnych ciuszków niż różowych - taki ze mnie odmieniec :D Pajacyki czy body starałam się kupować uniwersalne (białe, żółte, zielone). W poniedziałek mam kolejne USG, ciekawe co tym razem lekarz powie :D

reklama
Dziewczyny śliczności a ja wczoraj zarobiłam paręzłoty to kupiłam kocyk do wózka i nie tylko za 30zł....:tak:
kocyk 2010 006.jpg

Kerna wklejaj tu i to szybciutko !!
to i ja się pochwale co już nakupowałam i tak się zawsze powstrzymuje ale troche sie nazbieralo a szafa dopiero sie robi :/

IMG_0432.jpgIMG_0417.jpgIMG_0434.jpgIMG_0438.jpgIMG_0443.jpgIMG_0440.jpgIMG_0442.jpgIMG_0441.jpg

pencil.png

22marietta - rewelka :D Mnie najbardziej podbają się pajacyki ze smokami, kremowy kombinezonik i błękitna bluza :) Mi właśnie przyszły rzeczy z Fisher Price, wkleję fotki jak będę w domku :D

a ja jeszcze nic nie kupiłam! Wszystko mam po pierwszym synku. Musze dokupić tylko rożek i wanienkę ale mam jeszcze czas. Może pomyśle jeszcze o jakiś świeżych ubrankach do szpitala.
Szkoda, że nie będę miała dziewczynki. :-( Tu to na pewno bym już szalała:tak:
Przy Macku to już całą garderobę miałam:-D

Ostatnia edycja:
DSCN4316.jpgJa tez sie rozpedzilam w zakupach . Kupilam trzy pajacyki z weluru w C&A przecenione z 12 € na 6 €. I z racji tego , ze bede miala chlopczyka jeden z nich ( ten rozowy Haha) odstapie ktorejs mamie z Niemiec spodziewajacej sie dziewczynki. aDSCN4315.jpg Ten jest do odsprzedania welur rozowo-bialy z Kubusiem Puchatkiem z C&A przeceniony z 12 na 6 €. Rozmiar 62. Przesle jako Warensendung na moj koszt. Jesli ktoras mama mieszkajaca w Niemczech reflektuje prosze o kontakt.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry