reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

Chciałam się zapytać czy kupujecie już takie "grubsze rzeczy" tzn. Łóżeczko, wózek, podgrzewacze? Bo ja narazie mam trochę ubranek. W sobotę mamy się wybrać pooglądać wózki. Łóżeczko już wybraliśmy i mam na nie środki finansowe więc chyba po następnej wizycie u lekarza tak 25 maja mam ją mieć zakupię to łóżeczko i materacyk :)

reklama
śliczna pościel :))) calineczka udane zakupy :))

ja tez nie potrafie odmówić sobie tej przyjemności :)) i mimo iz nie miałam kupowac ciuszków to na kolejny komplecik sie skusiłam :)) ale w takiej cenie... oto link dla zainteresowanych :) NEXT śliczny komplecik - jak nowy !!! 0-3 mies. (1026203181) - Aukcje internetowe Allegro

Ale słodziak, NEXT - świetna firma inne bije na łep ;) Ja w lumpku nakupowalam dużo bluzeczek i spodenek z Nexta.

Chciałam się zapytać czy kupujecie już takie "grubsze rzeczy" tzn. Łóżeczko, wózek, podgrzewacze? Bo ja narazie mam trochę ubranek. W sobotę mamy się wybrać pooglądać wózki. Łóżeczko już wybraliśmy i mam na nie środki finansowe więc chyba po następnej wizycie u lekarza tak 25 maja mam ją mieć zakupię to łóżeczko i materacyk :)

Ja z grubszych to kupilam narazie ten laktator. Dużo "grubszych" rzeczy mam po Hubim, łóżeczko chyba będę miała tradycyjne od koleżanki. Tak strasznie chciałam kojec ale teraz jakoś mi się odwidziało ;))

Wklejam kolejną dostawę. Wszystko kupione od 1 użytkownika na Allegro za 58 zł. z przesyłką :D

1023563337_1.jpg1023548963_2.jpg1023563337.jpg1023563337_2.jpg

Jeansowe ogrodniczki 0-3 mc Mothercare z metką
Pajacyk/kombinezon (wiosna/jesień) 0-3 mc Cherokee bez metki, ale wygląda jak nowy :D
Brązowe sztruksy 3-6 mc Mothercare z metką
Buciki C&A r. 17/18 z metką

Zdjęcia Sprzedającego z aukcji.

Ja również :D Czekam teraz na kombinezon zimowy 3-6 mc i pajacyk/kombinezon 3-6 mc z Fisher Price :D Te już droższe, ale się powstrzymać nie mogłam :D

marta suuperowe zakupy!!!!!
Ja tam póki co nic nie kupuję wszystko mam z grubszych rzeczy po młodej a ewentualnie pod koniec ciąży dokupię to co będę uważała za konieczne!!

reklama
A ja jakos sie bje kupowac typowo chłopiecych ciuszków...niby ma byc chłopak i ja sie ciesze bardzo ale nie widziałam na usg jajeczek, tylko mój T i gin widzieli...i jakos tak nie jestem na 100% przekonana, boje sie ze nakupuje i potem wyjdzie dziewuszka..haaaa Przeglądam tylko allegro i nic nie kupuje..hahaha wariatka ze mnie ;)

Do góry