reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

dagna ja jednak jestem lekko przesądna, ale tak zdrowo:-) dlatego jeszcze nie wyciagnełam ciuszków po starszej córeczce, mam czas.............wozek juz czeka u żony kuzyna, fotelik jest, spacerówka też , kocyki są, brakuje wanienki (kupujemy zwykłą bez wkladki i stelaża) i łóżeczka (chcę takie z łuczkiem) , posciel jest ( 2 nowe komplety), baldachim jest, komoda jest.....wlasciwie to jestem spokojna i dam rade. Jeszcze tylko nie znam płci, bo pewnie wtedy juz bardziej bym sie zabrała za sortowanie ciuszków wg kolorków, bo rozmiarami to juz są poukładane w prózniowych workach w szafie i czekają!
Kasik sliczny wozeczek!
karolinkare superowy spiworek, masz dwa dla swoich maluszków?

Ostatnia edycja:
reklama
Część moich znajomych używa łóżka turystycznego. Spotkałam się z różnymi opiniami. Ja zdecydowanie preferuję tradycyjne. Chociaż znajomi nie narzekają ;)

dziewczyny a moze któraś używa łózeczka turystycznego na codzien? ja sie nad tym zastanawiam ale jakos do konca nie jestem przekonana
Ja rowniez mam duzo znajomych , ktorzy uzywaja i sa zadowoleni. Ja tez bede uzywac od pol roczku, tylko dokupie do niego taki materacyk jak do zwyklego lozeczka. Na poczatku dostane takie male lozeczko-kosz na koleczkach od kolezanki 80 x43 cm . Z tego co wiem nie poleca sie kladzenia niemowlakow na podwieszanej czesci w lozeczkach turystycznych ( tzw podwyzszenie lozeczka, ktore podwiesza sie dla niemowlakow) , ale jak masz porzadny materac to jest OK. Jedyne co moze byc na poczatku nie wygodne , to to ciagle schylanie sie , bo lozeczka sa dosc glebokie.

Ostatnia edycja:
Moja dobra koleżanka ma turystyczne i bardzo chwali, i nie jest głęboko na podwieszeniu, na takim samym poziomie jak zwykłe łóżeczko, wiem bo widziałam niejednokrotnie :) Tylko właśnie materacyk trzeba dokupić :) Możliwe że co model to inaczej to wygląda ale ona jest bardzo zadowolona. Ja też turystyczne kupuję gdyż z córką miałam problem jak gdzieś jechaliśmy bo ona w łóżeczku nauczona była spania i mieliśmy cyrki :/ A na dwa niestety nas nie stać aby zakupić :(

A ja zastanawiam się nad tym, czy dałabym rade małą nosić w chuście a Michała pchać w wózku:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

no widzę że szalejeccie dziewczyny:-D:-D no to ja sie tez pochwale czescia :-):-)

Załączniki

• DSC03158.jpg
    DSC03158.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 48
  • DSC03171.jpg
    DSC03171.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 47
  • DSC03163.jpg
    DSC03163.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 48
  • DSC03168.jpg
    DSC03168.jpg