P
pysia_23
Gość
Kerna dorzuć mi oliwkę proszę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a moze utworzymy nowy watek. Takie nasze prywatne Allegro na ktorym wystawimy , rzeczy na sprzedaz z cenami ,kupione podwojnie lub w innym kolorze?
Wyslalam zapytanie do sprzedajacego , i okazuje sie , ze wysyla za 17 euro na cala Europe. On wystawia codziennie 2 takie wozeczki o godz ok 23-24 . Jesli chcesz go kupic , musisz poczekac do ostatnich 20 s aukcji, bo sprzedajacy sam sobie podbija aukcje. Ja czatowalam na niego juz od tygodnie , codziennie mnie ktos przebil i kupil od 116 do 140n euro ale to i tak nie duzo.Saara super wózek i za tą cenę, szok !!!!! Sprawdziłam u nas, dokładnie ten sam prawie 1600 zł !!!
Ciekawe czy gościu wysłałby do Polski? jak myślisz?
U mnie nie ma hofera-szkoda.Ja tez czytalam o nim w internecie sa rozne opinie zalezy po jakim terenie bedziesz nim jezdzic . Baby Walz ma go tez w ofercie tylko , ze tam kosztuje ten sam 279 euroSaraa bardzo fajny wozek. Hmm musze troszke informacji o nim poszukac.
A we wczorajszej gazetce z hofera, tj to samo co aldi znalazlam body za 1,29 euro. Musze jutro sie tam przejsc;-)