reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

A ja jakos sie bje kupowac typowo chłopiecych ciuszków...niby ma byc chłopak i ja sie ciesze bardzo ale nie widziałam na usg jajeczek, tylko mój T i gin widzieli...i jakos tak nie jestem na 100% przekonana, boje sie ze nakupuje i potem wyjdzie dziewuszka..haaaa Przeglądam tylko allegro i nic nie kupuje..hahaha wariatka ze mnie ;)

Hihihi :D Ja też nie mam pewności, ale jakoś nie mogę się powtrzymać :D Zresztą mówię, że i dziewczynka założy jeansowe ogrodniczki czy brązowe sztruksiki. A błękit bardzo lubie i jak będzie dziewczynka to będzie miała napewno więcej błękintnych ciuszków niż różowych - taki ze mnie odmieniec :D Pajacyki czy body starałam się kupować uniwersalne (białe, żółte, zielone). W poniedziałek mam kolejne USG, ciekawe co tym razem lekarz powie :D

reklama
Dziewczyny śliczności a ja wczoraj zarobiłam paręzłoty to kupiłam kocyk do wózka i nie tylko za 30zł....:tak:
kocyk 2010 006.jpg

Kerna wklejaj tu i to szybciutko !!
to i ja się pochwale co już nakupowałam i tak się zawsze powstrzymuje ale troche sie nazbieralo a szafa dopiero sie robi :/

IMG_0432.jpgIMG_0417.jpgIMG_0434.jpgIMG_0438.jpgIMG_0443.jpgIMG_0440.jpgIMG_0442.jpgIMG_0441.jpg

pencil.png

22marietta - rewelka :D Mnie najbardziej podbają się pajacyki ze smokami, kremowy kombinezonik i błękitna bluza :) Mi właśnie przyszły rzeczy z Fisher Price, wkleję fotki jak będę w domku :D

a ja jeszcze nic nie kupiłam! Wszystko mam po pierwszym synku. Musze dokupić tylko rożek i wanienkę ale mam jeszcze czas. Może pomyśle jeszcze o jakiś świeżych ubrankach do szpitala.
Szkoda, że nie będę miała dziewczynki. :-( Tu to na pewno bym już szalała:tak:
Przy Macku to już całą garderobę miałam:-D

Ostatnia edycja:
DSCN4316.jpgJa tez sie rozpedzilam w zakupach . Kupilam trzy pajacyki z weluru w C&A przecenione z 12 € na 6 €. I z racji tego , ze bede miala chlopczyka jeden z nich ( ten rozowy Haha) odstapie ktorejs mamie z Niemiec spodziewajacej sie dziewczynki. aDSCN4315.jpg Ten jest do odsprzedania welur rozowo-bialy z Kubusiem Puchatkiem z C&A przeceniony z 12 na 6 €. Rozmiar 62. Przesle jako Warensendung na moj koszt. Jesli ktoras mama mieszkajaca w Niemczech reflektuje prosze o kontakt.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry