reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

marta masz zupełną rację, nie napisałam tego abyście rezygnowały z przyjemności zakupów takich cudeniek, kupujcie ile wlezie!! :-) też bym chciała ale ten strach jest silniejszy ode mnie :-( w zabobony nie wierze i właśnie to jest dziwne, nigdy się nie przejmuję takimi przesądami ale w przypadku ciąży jest zupełnie inaczej. Myślałam że w drugiej ciąży coś się zmieni ale :no::wściekła/y: Już poprostu taka jestem...
Ale lubię przeglądać ten wątek i oglądać takie tycie cudeńka i jeszcze raz powtarzam kupujcie ile wlezie i cieszcie się tym :tak:;-)

Kasiu wg. mnie takie obawy są uzasadnione... każda boi się o swoje maleństwo ale z drugiej strony nie możesz pozwolić żeby strach cię sparaliżował... z dnia na dzień Twoje maleństwo jest coraz silniejsze i jeżeli jest wszystko ok to nie ma powodów do niepokoju. Warto teraz kupić rzeczy które będą potrzebne zaraz po porodzie chociażby ze względów finansowych (takie jest przynajmniej moje zdanie)... ja na przykład chociaż też trochę się boję to jak tylko będę miała przypływ gotówki to kupię parę rzeczy dla maleństwa... Więc głowa do góry i odwagi :-)

reklama
Pysia ale słodziutki ten cieplejszy pajacyk kupiłaś je w sklepie czy przez internet?? Baaardzo mi się podobają i mojemu mężowi zresztą też... muszę mieć takie same

Zwykły pajacyk jest z lumpka po 9zł a ten misiowy polowałam na Allegro i o dziwo nikt go nie chciał cena wyjściowa była 10zł i za tyle go wylicytowałam + 3,80 zł za wysyłkę a kolorkiem bedzie mi pasował do wózka i podusi z kocykiem bo bede miała wózek czarno-zielony taki w kolorku sałaty i do tego kocyk i podusia tez z takiego misia zielonego bądź polarku :)

Justyna poszukaj w odpowiednim rozmiarze i kolorku.
Wybór jest spory w pajacykach są i w kombinezonach.
Masz z polarku czy z misia.
Ja miałam taki przy 2 synku z misia dwustronny i był super

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Marta widze na twoich zdjeciach komplety pajacykow ktore chce kupic na allegro z kubusiem :) jakie sa jakosciowo? poza tym super ubranka :)

Doszła pościel:-D
oto wzory bo jeden był gratisowo tzn poszewki
bo oprocz tego ochraniacz przybornik i wypelnienia a i rozek

Załączniki

• SDC14090.JPG
    SDC14090.JPG
    72 KB · Wyświetleń: 48
  • SDC14091.JPG
    SDC14091.JPG
    64,9 KB · Wyświetleń: 46
Kasialle, jak ty mogłaś wytrzymać nie kupując nic dla pierworodnego przed porodem ?! :-)
U nas to łóżeczko, wózek itp itd stały już od Mikołaja a termin miałam na 6 lutego :-) teraz to nic nie kupuję, no bo wiadomo, że wszystko co potrzeba to jest po Jasiu. Jedynie łóżeczko kołyskę z Coneco, jestem nimi zachwycona. Co prawda to tylko na 5 miesięcy ale później jaś pójdzie na łóżko a dzidzia przejmie jego łóżeczko.
No a jeśli będzie dziewczynka, to moja mama oszaleje na zakupach chyba ;-)

reklama
Olga mi tez ta kołyska cholernie się podoba i uzywana później mozna w ładnej cenie sprzedac na allegro okolo 260zl.. wiec niewiele starcisz :))

Do góry